Almira_ civcivim__ yeme ihtimali tabi ki var ama ultrason ve nst ile zaten kontrol ediliyor. Yeğenim kakasını yapmamıştı 43 de suni ile doğum yaptırıldı. 41 ve 42 de gala evdeydi yani
cnnsrt civcivim__ hurma ve ananas tüketip, pilates topu egzersizleri akşam yürüyüşleri yapmaya çalışıyorum. Sizlerin önerisi varsa onu da yapalım çünkü artık doğsun istiyorum 🥹
civcivim__ cnnsrt hastanedeki ebeler tuvalet oturuşu yapıp öyle kalmamız gerektiğini söylemşti açılma olması için onu yapıyorum farklı olarak
12betul civcivim__ benim gibi olmuşsun sende 😂38+5 de doğurdum ister misin sen de bu gece doğuma git 😂 tabi öncelikle sağlıkla sıhhatle gelsin minikler
Bussenz 12betul aklıma siz geldiniz bu gece ansızın başı yerleşir mi su gelir mi ne olacağı belli olmuyor filan dedim kendi kendime ama hiç umut yok 😂
Bussenz civcivim__ 40 ı geçirmek istemiyor doktor 23 Ocak oluyor 40 ama o zaman da izne çıkıyor o yüzden 20 si olarak konuştuk siz bekleyecek misiniz 40 tan sonrasına
12betul Bussenz kız bende öyle diyordum . Kıpır kıpırdı kızım kesin bu gece de gelmez öyle dedim uyuyayım dememle suyu patlattı cadı 😂 hiç belli olmuyor
Bussenz Almira_ bildiğim kadarıyla mekonyum olayının hiçbir belirtisi yok önceden anlaşılabilmesi için ne yazık ki 🥺
Bussenz 12betul hahaha ya geçen Nst deki ebeler dedi ki yer değiştiriyor seninki sağa sola atıyor kendini kanala inse yapamaz diye 😅 demek ki yarım saatte bile değişiyor işler hadi bakalım ben de yazıcam buraya cidden aynı şeyi yaşarsam 😂😂
Bussenz Almira_ evet o da anca su geldiğinde anlaşılıyor suyun kirli demişlerdi arkadaşıma şok olmuştu