Talentedmom Mervecnplt aynı anda gitmişiz ben duyacağımı hiç beklemiyordum ilk duyunca çok heyecanlandım 2.gebelik olmasına rağmen nedense bunda daha heyecanlandım
Mervecnplt Talentedmom ben 12-13 haftaya kadar 2. Hamileliği kabullenemedim 13. Haftada büyüdüğünü görünce ve hareketlerini hissedince kabullendim 😀🌸
Mry2020 mihrim_ erken gidince yok kese görünmedi yok kese var bebek görünmedi deniyor insan düşünüp duruyor beklemeni tavsiye ederim. Bu sefer bekledim 7+5 te gittim kalp atışını da dinletti rahatladım
bulutsm Haftada gittim merakımdan alttan muayeneyle kesesi gördü. Şimdiki aklım olsa folik asiti kullanıyorsam 8 den erken gitmem
TKumsall mihrim_ ilkinde 6 haftalıktı kese görmüştüm sadece geç döllenme olmuştu 7+4 te bebeği görmüştüm ikinciyi 4+5te keseyi 5+6da hafta olarak tam 6ydi ama bebeği çok küçük olacak şekilde gördüm kalp atışı da dinledim
Talentedmom Mervecnplt zaten anlayamıyorsun ama 2.gebelikte insan daha heyecanlı oluyormuş onu anladım ilk gebeliğimde cinsiyeti için hiç meraklı değildim bunda sanki zaman geçmiyor öğrensem rahatlıcam
Mervecnplt Talentedmom kaç haftalık oldunuz bende geçen hafta gidemedim bu hafta inşallah öğrenicem 🥲 evet 2. De cinsiyet için daha meraklıyım bende 😅
LadyX mihrim_ ben reglim gecikir gecikmez gittim. İdrar testi bile yapmamıştım evde. Doktorum asla alttan bakmadı. Ultrasonla baktı ve kan verdim. Çok sık gittim ilk haftalarda gitmek gerek
Gamze0991 8 de gıttım çokda ıyı oldu herseyı net soyledı yok kalp atısı yok kese gormeıyorlarsa alttan fılan bakıyorlar 8 ıdealdı benım ıcın
Minyonannecik mihrim_ 2 günde beta takibi yapın 5 haftadan sonra gidin hatta karından baksın derseniz 6 haftada gidin adet tarihinizden beri saycaksiniz haftasini
Evrim-96 Reyhan07 merhaba benim reglime 3 gün vardı 10 ocakta öylesine bi test yapmıştım sonra akşamına kan verince öğrendim
Tugba2794 mihrim_ merhaba ben bıraz gecıkmelı öğrenmiştim betayı 6gun sonra falan kanda 12000 çıkmıştı o haftası doktorum izindeydi mecbur sonraki haftayı bekleyıp gıtmıstık hem bebegı hem kalp atısını görüp duymustuk 7 haftalıktı yanlıs hatırlamıyorsam
Tugba29_ İlk gebeliğimde alttan bakılmaya izin vermiştim ama sonrakilerde gereksz olduğunu düşündüm bebek gözükene kdr beta takipi yaptrdm zaten düşük tehlikem oluyo her doktorada güvenip alt muayene yaptrmamak gerekir bence