mihrim_ Merhaba beta şuan 103 doktor kontrolü için henüz erken oldunu söylediler sanırım şuan 2. Buçuk haftalık siz kaçta gittiniz beklemem mi lazım ultorosonla görünmez kese olmamıştır geç git alttan muayene olma dediler
user__ezgi mihrim_ ben 5+5 de gitmistim alttan bakilmisti. alttan muayenenin gebelige bi zarari yok olsa doktorlar yapmazdi ama yine de siz bilirsiniz hekiminiz disinda kimseyi dinlemeyin bence herkes bir sey diyor🤷🏻♀️🙏🏻
yeni_anne2 mihrim_ 350 ile öğrenmiştim 1 hafta sonra gittim kadın dogum doktoruna 5 haftalık kese göründü Altan bakarak görünmüştü
mihrim_ deniz_95 ya hesaplayamadım bi türlü son adet tarihim 11 Aralık emin olamıyorum kal haftalık olduna bide benim adetlerim düzensiz
deniz_95 mihrim_ 11 aralıksa 4 haftalık şu an. Yani son adetin başlangıç gününden itibaren sayılır. Çok saçma ama böyle hesaplanıyo😂😂😂😂😂😂
Evrim-96 mihrim_ ben de 10 ocakta 48.10 ile öğrendim bugün de baktırdım 99.51 çıktı inşallah sağlıkla kucağımıza alırız ben de bir iki hafta daha geçsin diye gitmeyi düşünmüyorum
petronix Merymmm11 Bende yarın gidecem inşallah 5+5 im bebek görünür mü sizce ya kalp atışı için ne zaman çağırdı
Evrim-96 Ekim ayında 6 haftalık kalbi durduğu için kürtaj olmuştum o zaman çok erken öğrenmiştim erken gitmiştim birinde kese yoktu diğerinde kese var bebek yoktu birinde bebek vs rkalp atışı azdı o yüzden çok stres olmuştum bu sefer acele etmeyeceğim
Mervecnplt mihrim_ 6+2 de gittim kalp atışını da duymuştuk çok şükür 🌸 biraz bekleyip gitmek daha mantıklı erken gidince önce kese sonra bebek sonra kalp atışı beklemek stresli olabiliyor
Talentedmom Mervecnplt aynı anda gitmişiz ben duyacağımı hiç beklemiyordum ilk duyunca çok heyecanlandım 2.gebelik olmasına rağmen nedense bunda daha heyecanlandım
Evrim-96 Reyhan07 merhaba benim reglime 3 gün vardı 10 ocakta öylesine bi test yapmıştım sonra akşamına kan verince öğrendim
ikibaloglanannesi mihrim_ İlkinde beta 10 bindi 1 hafta sonra gidip kese ve bebeği görmüştüm. Kalp atışına geç gittim ilkinde randevuyu 9+3 iken bulduğum için İkincime hamileyim bundada 9000 lerdeydi ertesi gün gidip keseyi de bebeği de kalp atışını da duymuştum.