Mervecnplt Talentedmom kaç haftalık oldunuz bende geçen hafta gidemedim bu hafta inşallah öğrenicem 🥲 evet 2. De cinsiyet için daha meraklıyım bende 😅
Mervecnplt Talentedmom 13. Haftada gittim bacakları kapalıydı kıza benzetti doktorum sonra gidemedim emin olmak istiyorum artık
Mervecnplt Hilaldmrci uygulamaya girerken yazdığınız bilgilere göre çıkıyor adet döngüsünün kaç gün olduğu önemli son adete göre hesaplanıyor
Talentedmom Mervecnplt erkek gösteriyor da kız geç gösteriyor çıkıntı gözükünce zaten direk belli oluyor
Talentedmom Mervecnplt çok haklısın ultasyona giderken bol su iç idrara sıkışık ol tatlı ye meyve suyu iç
Liya3444 Talentedmom bende 6+3 oldum bugun 3 gun once gittim kese 13 mm ama bebegi henuz goremedik 8. Haftada gel dedi bekleyemiyorum bi sorun da yok dedi doktor ama merak ediyorum. Keseyu ilk gordugunde 3 mm di gecen hafta da 13 mm dedi normal dedi
Mervecnplt Talentedmom bunda bütün tuşlara basıp öyle gidicem 😅😅 diğerinde de bol su içtim girmeden çikolata yedim ama olmadı bu sefer tatlı falan yiyip giderim
Talentedmom Liya3444 he o zaman başka benim dediğim cinsiyet için bazılarında geç görünür normaldir bence
petronix Merymmm11 Bende yarın gidecem inşallah 5+5 im bebek görünür mü sizce ya kalp atışı için ne zaman çağırdı
Merimeri06 mihrim_ ilkinde 5de gitmiştim Altan muayene olmuştum şuan ikinciye hamileyim bunda 7 haftaya kadar bekledim hem bebeği hemde kalp atışını gördüm bir taşla iki kuş daha rahat oluyor