Orta doğu sezer filiz çok iyi😊😊
Adana anne adaylarî?
Zuzununannesi01 bende orda filiz kawi secen e gitmiştim canm ama şuan Avrupa hast Berrin Kavuz Ercan a gidiyorum 😊
Amin hepimiz inşallah 🙏
Didem yaa bu çok iyi oldu 😊. Bende Adana’da Doğum yapıcam Allah izin verirse 🙏 Şuan Sakarya ‘dayım Adana’ya gelcem (memeleketimeee💓💓💓). Ve Dr araştırmadım bu konu iyi oldu kızlar 💐💐💐 teşekkürler
Gurbettebianne ozel düşünüyorsan ortadoguda filiz kavi secen arkdsmn 3 çocuğunun doğumunu yaptirdi yine aynı hastanede lebent toksöz war canm ona da arkdslarm gidiyor ben şuan Avrupa hastanesi Berrin Kavuz la dewam ediyorum yannda cok rahat hissediyorum kendimi we çok tatlı bir bayan smdlk iyi gdyiyor uniwersal hastanesnde muzeffer bey ismi duyulmuş biri onun dışında guzelyali selcuk gurbuz de aynı şekilde ismini duyurm tatlım iyice araştır.smdiden sağlıklı dogumlar😘
Ela yaa canım teşekkür ederim 💐 medline veya Güzelyalı düşündüm ama hani hiç bilgim olmadan .senin söylediğin dr ları aklıma yazıcam .zaten 1 ay evvel gelcem ya ozaman tam araştırıcam
Gurbettebianne aklında sorular olursa sorabilirsin istediğin zaman yardımcımolmaya çalışırım sağ Salim gelin inşallah tez günde 😊😊
kızlar seyhan başkentte bildiğiniz güvendiğiniz bi doktor var mı benim doğum orda olacak büyük ihtimal 🤔
Didem cok teşekkür ederim sağol canım . Ay inşallah bi gelelim artık 😊💐
Muzaffer Şengül e gidiyorum.Berrin kavuz Ercan da güzel ona da arada sırada gittiğim oldu.Muzaffer Şengül çok kalabalık oluyor saatlerce beklediğimiz oluyor.
Güzelyalı hastanesinde celal Ardıç’a gidiyorum doktoru görmek bile güven veriyor tavsiye edebilirim