Busragul52 inan ban ben hem Fatma hocaya gittim hemde detaylida Ünal hocaya gittim ama Ünal hocanın daha beteri Fatma hoca. Ben ilk gebeligimde de Fatma hanıma bir kere gittim ve ilgisizliğinden hemen değiştirmiştim ikinci hamileliğimde de kuzenim var o kendisini çok övdü gerçi bir kere gitti neyini ovduyse bana ona kanıp ikinci hamileliğimde de gittim inanın bana 3 kere denedim ama Yok kadın aşırı soğuk kanlı beni azarlıyor cinsiyet öğrenmek için muayeneden 9 gün sonra kontrole gittim beni koymadığı kaldı. Niye geldin ben seni çağırdım mi bı şikayetin de yok niye geldin bu cümleleri iki üç kere söyledi ultrason bile vermedi iki kere gittim yatmamla kalkmam bir oldu ben aradım başka doktor gelmicekmis. Bende nihan hanım gittikten sonra bir kere daha gidicem ona eğer ki yine aynı şekil davranırsa şikayet edicem. Benim korktuğum muayeneler değil benim korktuğum ameliyat hane. Çünkü ilki de sezaryendi çok korkmuştum pınar hoca vardı ahh canım doktorum o an bana sarılıp saçlarımı sevmişti ellerimi tutup bana o kadar morel vermişti ki ameliyat esnasında bile benimle konuşuyordu. Fatma hoca bunların bir tanesini bile yapicagini düşünmüyorum hocam korkuyorum desem o zaman niye hamile kaldın diyecek biri 🤣🤣🤣🤣vallahi yaklaşık bir aydır her gece stresini yaşıyorum ne uzun yazidm yaaa