EgeF35 ya sorma cidden benimde ilk oğlum maalesef mükemmel şekilde haraketli bida tahmini erkek dendi ama 19 haftalık hıçkırık mi tekmemi biseyler yapıyor epey gün içinde 4 5 kere arka arkaya şekilde günlük en az 7 kere oluyor böyle oda mi haraketli olucak bilmiyorum 🥺 doktorun ne dediğini biliyorum banada ozeldeki doğum yaptığım doktorum demişti hatta 40 gün bekleniyor ya o bize 60 70 gün karına yaklaşma dedi eşime aralarında yaş olsun dedi anlamadık biz daha açıkça konuştu epey utandım ama yapacak bişey yok dedi esimede dedi en sağlıklı onun korkmasidi ama ben iğne olmaya basldim ilk ignemdi bizde zaten olmuyous iğne olunca diyince iki kere oldu çünkü memleketeydim sonra geldim tüm dünyam başıma yıkıldı gebe olduğumi bilmeden ikinci ignede oldu şükur bişey yok gibi ama ben istemiyorum dedim doktora 27 yaşında ikinci gebelik yapmaz devlet özele git dedi ama eş imzası lazımmış benimki benim onayim yok diyor ben doğurmak kendime eve adamak istemiyorum hayallerim var ondan pek de iyi değil ruh halim 🥺🥺🥺