Asilzedemom canim benim Allahim kimseye cekemiyecegi sikinti vermezmis seninde sinavin buymus bak korundugun halde hamile kalmissin bu aslinda elimizde olmuyor biranda nasip ediyor allah olmuyacak zamanda olmuyacak sekilde nasip cikiyor belki bu bebegin sayesinde birseyler yolunda gider , bende de var bir tane ole kayinvalide ama esim hic bir zaman takmaz eskiden cok takardim ben oyuzden panik atak hastasi oldum artik takmiyorum cunku degmiyecek birsey yuzunden kendime zarar oldu . Evet ozluyorum hemde cok ama kendi kendime biranda kapandim turbana girdim ne esim dedi nede bir baskasi ne onun ailesinde kapali var nede benim ailemde kendim istedim oyuzden meslegimi yapamam gunah degil ama esetik bakimindan ve trt sanatciligi oldugu icin olmuyor bu yuzden cocuklarimin hayallerini gerceklestirecegim isterlerse okumasinlar ama hayallerini yapsinlar . Senin ic sikintini anladim es konusunda ayri kayinvaliden ayri bir durum suan kendine ve cocuguna odaklan herseyi allah senin icin bir yoluna koymustur hic bir zaman fevri hareket etme sonra sen pisman olursun kimsenin umurunda olmaz canim benim 💓