Esra1999 Asli98- öncelikle sağlıkla büyütün yavrunuzu Allah analı babalı büyütsün çok güzel doğum geçirmişsiniz kaçıncı haftanızda doğum yaptınız 40+1 oldum hala tık yok nst de sancı çıktı geçen 5 dk bir düzenli vardı ama geçen tekrar gittim olan sancımda gitmiş
Asli98- Esra1999 40+0 da doğumum oldu teşekkür ederim şöyle benimde nst de 2 3 taneden fazla çıkmıyordu nst de doğum anında bile çok fazla sancım çıkmadı
Accountant Asli98- bu forumda en faydalı şey bu pozitif doğum hikayeleri oluyor paylaştığın için teşekkürler inşallah benimde pozitif geçer ve bende burda insanlara pozitif şeyler söyleyebilirim güle güle büyüt 🤗
Asli98- Accountant çok teşekkür ederim size önerim sadece pozitif düşünün ne kadar pozitif düşünürseniz o kadar rahat oluyorsunuz sağlıcakla alın sizde kucağınıza inşallah 💕
Enesvezeynebinannesi Asli98- maşaallah maşaallah ne güzel bir doğum 🥰 Allahım bizlere de kolaylıkla sağlıkla su gibi doğumlar nasipetsin inşaallah 🤲 Rabbim sağlıkla büyütsün evladını 🌸bizde 34+5 teyiz.2.doğumum olacak.Hangi hastanede doğum yaptın ? Ben nasipse Ankara Etlik şehir hastanesinde yapacağım.Orada da yanımıza sancı çekerken refakatçi alıyorlar eşim gelecek benimle bunu bilmek bile büyük oranda rahatlatıyor.Peki doğumunun kolay geçmesi için birşeyler yaptın mı ? Ne tavsiye edersin canım
Asli98- Enesvezeynebinannesi su gibi geçsin doğumunuz inşallah eşin girmesi büyük destek ve rahatlık yürüyüş ve pilates yapmıştım 😊
akkaya_1234 Asli98- hayırlı olsun sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun analı babalı büyüsün bize de dua eder misiniz 😇
Asli98- ObirSirin emin değilim ama suyumu doğumu başlatmak için suni sancıyı da açılmam hızlansın diye sanırım
Ebrarhcr Asli98- maşallah ne güzel geçmiş doğumunuz İnşallah benim de iyi geçer, Ikınma zor oluyor mu o anda insan yapabiliyor mu sancidan dolayı zorlanıyormuş insan benim ilk gebeliğim nasıl olacak bilmiyorum
Asli98- Ebrarhcr inşallah geçer ıkınmaya korkmayın bende sizin gibi düşünüyor korkuyordum sancı geldikçe ıkınma isteğiniz oluyor zaten istemeseniz bile ıkınıyorsunuz ☺️
Enesvezeynebinannesi Hilallly orda mı yaoacaksın doğumunu ? Gebe okuluma katıldım ben.Orda verdiler bu bilgileri.Evet sancı çekerken yanınızda 1 kişi olabiliyor kimi istersen o 🥰 ben eşimle gitmeyi istiyorum nasipse.3 ay önce arkadaşımın kardeşi de orda doğum yaptı ve annesi yanındaydı.sadece bebeğin çıkacağı son dakikalarda refakatçiyi dışarı alıyorlarmış.zaten aynı odada sancı çekip aynı odada doğuruyorsun.bizi gezdirdiler doğum oralarında anlattılar herşeyi.hatta isteğe bağlı suda doğum ve epidural bile var.ama tabii o günki yoğunluğa da bağlıymış Mesela anestezi doktorları çok yoğun değilse sezeryanda falan epidural alabiliyormuşsun.bizde eğitimdeyken duyduğumuzda çok şaşırmıştık ☺️
Hilallly Enesvezeynebinannesi orda yapıcam doğumu 36 haftalığım e bu güzel bişey doğum anına kadar yanında birinin kalması
Esma3222 Asli98- canım okdar negatıf doğum hıkayesınden sonra senınkı ılac gıbı geldı ınsallah bende sen gıbı sağlıkla alırım kucağıma açılma muayenesı zor oluyo mu pekı ben ondan çok korkuyorum bu arada 24+2 yim ilk nezaman yapılıyor
Asli98- Esma3222 39+6 da yapıldı bana muayene yalan söyleyemem kendinizi kasmazsanız zor değil ama kasarsanız azıcık bir ağrı olabilir herkesin acı eşiği farklı ama tabi 😍
Hkduman Asli98- sancı çekmesi mi daha zor yoksa doğum anında ıkınıp bebeğin gelmesini sağlamak mi? Hep merak ederim doğum anında her hangi bi acı hissettin mi? Sancıyı anlayabiliyorum ama doğum anını hiç tahmin edemiyorum bir de dikişin oldu mu dikişi hissettin mi olduysa en korktuğum konu da bu kesiş dikiş😄
Asli98- Hkduman sancı daha zor bebek kendiliğinden geldi nerdeyse doğum anında sancı hissediyorsunuz ama geçip bitiyor dikişim var 3 tane yok hissetmiyorsunuz dikmeden önce uyuşturuyorlar ☺️