Asli98- ObirSirin emin değilim ama suyumu doğumu başlatmak için suni sancıyı da açılmam hızlansın diye sanırım
ObirSirin Asli98- mesai saatleri içinde doğur diye yapmışlar diye düşünüp sinirleniyorum. Daha şiddetli sancı çektiğin için üzüldüm. Ama sağlıkla aldın kucağına çok şükür
Asli98- Ebrarhcr inşallah geçer ıkınmaya korkmayın bende sizin gibi düşünüyor korkuyordum sancı geldikçe ıkınma isteğiniz oluyor zaten istemeseniz bile ıkınıyorsunuz ☺️
Ebrarhcr Asli98- öyle mi rahatladım gerçekten tedirgindim çünkü etrafımda doğum anında ıkınmayı unuttum ağrıdan da ıkınamadım falan diyen oldu
Asli98- Esma3222 39+6 da yapıldı bana muayene yalan söyleyemem kendinizi kasmazsanız zor değil ama kasarsanız azıcık bir ağrı olabilir herkesin acı eşiği farklı ama tabi 😍
Asli98- Hkduman sancı daha zor bebek kendiliğinden geldi nerdeyse doğum anında sancı hissediyorsunuz ama geçip bitiyor dikişim var 3 tane yok hissetmiyorsunuz dikmeden önce uyuşturuyorlar ☺️
Aaasmiinn mesudeislam Aynen benimde annem durmuştu yanımda. Çatala çıkınca çıkardılar annemi odadan. Bu doğumumu da esenlerde yapmayı planlıyorum merak ettiğim hu sefer acaba eşimi alırlar mı yanıma?
Asli98- Ebrarhcr yok hayır sancıyla çok güzel ıkınma isteği geliyor durduramıyorsunuz bile hiç endişe etmeyin ☺️