Esrabak Zeynebaqazade ilk defa duydum limonu🤔asitli aslında limon daha çok yakar 😔o seni o an ferahlattıysa acaba iyimi geldi sandın 😔💐
MomBse Azizeeeee dün gece yanmadan yerlerde süründüm ağlamakla geçti tüm gecem kendimi ordan oraya attım saat bese kadar uyumadım sabah kalkıyorum yine aynı 15. haftadan beri cekiyorum suan 39 haftamdayım ve nerdeyse bir haftadır kudurdu resmen anlamsız bir şekilde dayanamaz hale geldim boğazım bile yara oldu asitten herseyi denedim süt yoğurt ayran soda doktor rennie vermişti bugüne dek onunla dayandım ama artık oda fayda etmiyor bugün reflü olmuşsun dedi doktor başka açıklaması olamaz zaten 🤦🏻♀️
Zehramom Azizeeeee benim bi ara azalmıştı 2 gündür perişanım gece uykusu işkence hiç birşeyde kesmiyor 😢
Hhhzzzlll3545 Azizeeeee bende gaviscon iciyordum ama artk fayda etmemeye basladi pulcet icmeye basladim gunde 1 tanee acayip rahatim 😀
Hilossss Azizeeeee bende suan mide yanmasından uyuyamiyorm core aspirin kullanıyorum yan etkisi arasında mide yanması da var sanırım bukdar şiddetli olma sebebi bu
Annem Azizeeeee canim kantoron otu yagi birebir , muhakkak dene. Yanman olunca bir tatli kaşığı al cidden iyi geliyo Ya hemen kesiyo yada 2.kez aldgnda ama kesiyo. Mide yaralarina iltihaba filan en cok kantorun otu yagi tavsiye edilir mide dostu bisey
Fatmanaz Azizeeeee gaviscon kullan canım ben 38+2 de başladım bu ilaca çünkü mide yanmam başladı bunu içince dinleniyor midem yanma geçiyor yemekten sonra içebilirsin
ghost35 Süt yogurt hıkaye bı sure sonra gecrmıyo. Gavıscnda zamanla gecrmedı en son lansorla kurtuldum yanmadan doktornza danışın
Minikomm Azizeeeee @Zeynebaqazade limon asitli. Daha da yakar midenizi aman dikkatli olun☺️ Ben Soğuk süt ve bol su İle cozmustum yanma problemini.
eymanurAykutTademir Karbonatlı su iç kesin çözüm ben öyle kurtuldum bir de sırtını terli tutma sıcak tut dikkat et
Minikomm Zeynebaqazade hmmm ozaman bir de soguk dene. Bana cok iyi gelmişti. İnsallah fayda eder sana da