Minikomm Zeynebaqazade hmmm ozaman bir de soguk dene. Bana cok iyi gelmişti. İnsallah fayda eder sana da
dorukhan_nehirada_moms Bnde souk sutle kurtuldum mide yanmasindan sbhlara kdr duvarlari tirmaliodum simdi dolabi sutle doldurdum sbh aksam iciyorum sbbhki aksama kdr aksamki sbha kdr idare edio rahat yatiyorsun en azindan bnm sesim kisilmisti ilaclar hic bisey yapmiodu normalde de ileri derecede reflu hastasiyim mahvoluodum sut ve tahin le kestim ama simdi sdc sut iciyorum
Defnemmm2301 Azizeeeee bende de boğazım çok kötü yanıyor geceleri hiç uyku yok 😔 ağlayacak derecede oluyor hemde işte bazılarının midesi bazılarının boğazı ...
MomBse Azizeeeee yok canım yemeden içmeden kesildim artık acıyı bırak normal öğünlerimi bile zor yiyorum az kaldı diye sabrediyorum iste
Nursemom Azizeeeee bende dün söyledim doktoruma rennie şurup reçete etti. Yemeklerden yarım saat sonra iç ddi
CemileSezer Azizeeeee ulsepan diye bi hap verdi doktorum sabah aç karnına alıyorum o kadar iyi geliyor ki bi doktoruna söyle istersen . Benim doktor bana emzirirken bile kullanilirsin dedi.