Deletedmom_121 aycinelizsmom Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsun darısı başımıza ne ara oldu sen gün almayacak mıydın ben mi yanlış hatırlıyorum 💕
aycinelizsmom Deletedmom_121 kuzum teşekkür ederim 🥹🥹 Çarşamba günü gittim gün aldım cumartesi gününe. Dün doğurdum 🥹🥹 teşekkür ederim darısı en sağlıklı hayırlı şekilde sizlere olsun 🌸
Adenmom_ aycinelizsmom geçecek kuzum en güzel ağrı kesicin yanında bol bol kokla , çok sevindim sağlıkla mutlulukla büyüt 🥰🤲🏻
helloandhello Hadi gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun 🥳👼🥰 Sıra bizde @Merve-metin 🌸 @Balbebek012 🌸 @myangelson 🌸 @Adenmom_ 🌸 @Femay 🌸 @Anneoluyorumm00 🌸 @babyiscoming_ 🌸
babyiscoming_ helloandhello @aycinelizsmom hayırlı evlat olsun inşallah sağlıkla büyütün yavrunuzu 😍 Eveet kızlar sıra bizlere geldi bakalım kimm önce doğuracakkk 🥳😄
couleurcerise Hayırlı olsun gözünüz aydın darısı başıma inşallah benim de az kaldı 🥹❤️ Sizin de zorunlu sezaryandi galiba postunuzu görmüştüm nasıl geçti rahat mıydı korkulan kadar yok değil mi 🙈
aycinelizsmom couleurcerise canım ameliyatta hiç korkulacak bir şey yokmuş hiçbir şey hissetmedim inan ki.. ama sonrası illa ki ağrılı geçiyor 🫠