Balbebek012 aycinelizsmom yaa gözün aydın🥰 bak sezeryan günü almaya gidiyordun şimdi bebiş doğdu yaa darısı bize olsun artık 🫶🫶🫶
denizin__annesii aycinelizsmom gözünüz aydın 🥰😘 nasıl geçti toparlaninca hikayenizi yazın lütfen okumak isterim benimde sezeryanla doğum olucak inşallah 🤲🏻🥲
aycinelizsmom Kızçeler hepinize çok teşekkür ederim kızım da ben de iyiyiz şükür. Biraz ağrım var o da geçecek inşallah 🥹🌸 sonunda kızıma kavuştum yanımda uyuyor şu an, Allah’ım bütün bekleyenlere sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🙏🏻 @GirlandBoy_Mom @denizin__annesii @Balbebek012 @Anneoluyorumm00 @Femay @ShutUp @keyfimin-kahyasi-misin @Blueeberryy @myangelson @Adenmom_
GirlandBoy_Mom aycinelizsmom çok sevindim kuzum iyi olmana geçicek ağrıların inşallah 🤲minnoşun adı ne 🥰
Blueeberryy aycinelizsmom cok sükür 🤲🏻 gecer agrilarinda insallah hemencecik darısı başımıza canım 🤲🏻😍🥰
Femay aycinelizsmom oyyy çok sevindim aşkım ❤️❤️ iyi misin ağrın var mı? Yaaa ultrasonla aynı mı pekiii en merak ettiğim 🌺😍
Adenmom_ aycinelizsmom geçecek kuzum en güzel ağrı kesicin yanında bol bol kokla , çok sevindim sağlıkla mutlulukla büyüt 🥰🤲🏻
aycinelizsmom Femay biraz ağrım var tabi aşkım, az önce emzirdim kucağımda uyuyor şimdi 🌸 ultrasonun aynısı 🥹🥹🥹