İlk deneyimim olacak sizce normal doğum mu tercih edersiniz sezeryan mı ikiside beni çok korkutuyor ama sizden de fikir almak istiyorum
Sizce sezaryen mi normal mi
Kardenizz 39 hafta normal doğumu bekliyorum ilk gebelik , vajinal doğuma engel bir şey yok korkuyorum ama bekliyorum 🥹
Jasmine2426 ayyy bende çok korkuyorum henüz 24 haftalığız ama zaman su gibi geçiyor valla Allah kolaylık bersin inşAllah sağ sağlim hemen alırsınız
Kardenizz yani ben zorunlu ve acil sezaryene girdim şansım olsaydı normal tercih ederdim. 11aylık oldu hala ara ara sızı hissederim. Veya tekrar hamile kalınca risk altında olacağım karnın büyüdükçe kesik yeri de büyüyecek ve gerılecek. Tekrar hamile kalmaya korkuyorum
Kardenizz Ben sezaryen istiyordum normalde , ama riskli gebelik olduğu için mecburi sezaryene döndü degisen bişey olmadı sağlıkla gelsin inşallah Bebislerimiz ❤️🫂
e_blue_sky_a Hiç korkma yengem 4 sezaryen oldu yine istiyor yasak olmasına rağmen öyle düşündüğün gibi acılar olmuyormuş yani tabi herkesde ayni olmayabilir
Kardenizz sezeryan yapan biri olarak tabi ki normal doğum sezeryanın etkileri ömür boyu sürüyor küçük bir üşütmese dikişlerim hemen sızlıyor normal çok istedim ama mecburen sezeryane alınmıştım
Kardenizz ay ben sezeryan oldum yeni çok zor ağrısı 🥹 normal doğum da yaptım öncesin de normal doğumda o an çekiyorsun sadece…Bebeğin geldiği anda müthiş rahatlama oluyor zaten.
Cevabım normal doğum 🥹
pnar-06 bende normal istiyorum aslında ama bi yandan da panik atak biriyim daha önce hiç o ortama girmedim nasıl dayanıcam pes etmek istesem edemicem o yüzden birazda korkum var
Nurtanesi89 ben çok panik biriyim o an nasıl dayanıcam yapıcam hiç bilmiyorum ya
Deletedmom_121 rağmen öyle düşündüğün gibi acılar olmuyormuş
Zorunlu olmadıkça sezaryen okunmasını tavsiye etmem. Ben kendi derdimden çocuğuma bile bakamamıştım
Daisyy000 Tabiki yanınızda birilerinin olması gerekiyor sezaryende , Yani herkesin kendi tercihi ama ben zorunlu olmasam dahi sezaryen olacaktım
Kardenizz normal istiyorum çabuk toparlanmak için kimseye muhtaç olmamak ve göbek çıkmasın diye
Kardenizz ikisi de olabilir benim de ilk doğumum ikisinden de korkmuyorum hayırlısıyla evladımı kucağıma alayım süreç ne olursa olsun razıyım 🥰
Deletedmom_121 benim ablam da 3 kere oldu maşallahı var ☺️