Kızlar, anne karnında bebeği mutlu edecek yiyecekler var mı? Bildiklerinizi haydi paylaşım hepimiz yiyelim 🙈
Bebişleri Hareketlendiren Yiyecekler
Anonymouse
Çikolata haraketlendiriyormus birde vişne suyu artık mutlulukdanmi bilmiyorum shhshshsbs
Melodimm Belki enerji veriyordur 😂
Anonymouse her bebek özel sanırım bu konuda çünkü kızıma hamileyken hiç tatlı aramazdım su an oğluma hamileyim bu yaşıma kadar yemediğim tatlıyı yedim 😂bizim liste su şekilde genelde mandalina,ceviz,haşlanmış yumurta,tatlı, süt ürünleri tükettiğim zaman içerde dans başlıyor 🥹
Valla benim oğlum ben ne yersem seviyor heralde yedikten sonra kıpır kıpır.İştahımız yüksek bizim🙈
- Düzenlendi
Havuç yiyince çok mutlu oluyormuşlar
Anonymouse ben artık sonlara doğru yaklaştığımı hissediyorum 35 haftalık olmuşuz bile🥲siz peki 🌸
Aslaninannesi_ Aa bunu hiç duymamıştım 🤭
zmz5857 Ayyy tekrar maşallah, Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah ❤️ Benim uzun biraz uzun sanırım 18 haftalığız
Aslaninannesi_ evet her gün havuç yiyorum ve havuç yer yemez hareket etmeye başlıyor saat fark etmeden 🙂
Anonymouse evet hatta bunun kanıtı var lahana yiyor ultrasonda mutsuz bebek havuç yiyor çok mutlu 😀
Pinarkorkmazer evet canım doğru bu 😀
Pinarkorkmazer Aa ben de deneyeceğim iyice hareketlenince 🤭
Aslaninannesi_ Allah’ımm kıyamam yaaa😅
Anonymouse ben oğluma hamileyim portakal,mandalina ve muzu çok seviyor sabaha kadar enerji patlaması yaşıyor 😂❤️
Zeynepgmsbs61 Ohh yarasın 🤭
Anonymouse allah razı olsun sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah ❤️Size zamanın çabuk geçeceğini söyleyecekler onlara inanın😂17 haftama kadar çok zorlandım ama sonrası nasıl 35 olduk hatırlamıyorum her an geçici tadını çıkartmaya çalışın iyi veya kötü 🥰
zmz5857 Gerçekten öyle ya gebelik testini yaptığım gün sanki dün gibi ne ara 4 aylık olduk hiç anlamadım 😅 Amin canım benim inşallah 🥰
Benim ki muz la Süt içtiğimde oynuyor:)