tsr45 Herkes çikolata kahve diyor. Özellikle doktorum muayene öncesi mutlaka tüket diyor ama benim ballımın pek umrunda değil 😄 daha çok börek, meyve ve öğün zamanı kuduruyor😄
Sebiihanm Anonymouse çikolata ve Türk kahvesi içtiğimde hareket ediyor özellikle. Su içince de hareketleniyor . Bide meyvelerden ayva yediğimde 😅
Pinar0711 zmz5857 aynen kızımda o kadar turşu limon, mandalina yemiştimki, oğlumda şuan anca şeker istiyor canım sanki içerden anne çukulataaa diye bağırıyor)
zmz5857 Pinar0711 ay ben bunda da (kimsenin vebaline girmeyeyim)inanılmaz eksi ve acı istiyorum 😅ilk zamanları deli gibi yeşil elma, yeşil zeytin ve turşular yedim 🥰aynı zamanda da tatlıya yoğunlaştım
mervedmrcn Anonymouse benim kızım acı ve tatlı şeyler yediğim zaman yerinde durmuyor😄 normalde de durmuyor gerçi😅
Kuumsaal77 Anonymouse benim bebiş kahve, elma, havuç, tahin pekmez, çikolata yediğimde çok hareketleniyor ☺️
Minikk_mucizemm4202 Anonymouse ben normalde tuzlu şeyleri severim ama tatlı yiyince acayip diviniyor çikolata filan incir yaş kayısı yiyince😄
staRmama Anonymouse çikolatada hareket ederdi oğlum bir zaman sonra o kesmez oldu herhalde etmez olmuştu 😂 kahve içince kıpır kıpır oluyordu ☺️
Liddle_mom Anonymouse vallaha benimki 1 tane kitir yiycek var onu ilk yedigim gunden beri ne zaman yesem uykudan uyanip basliyo kipirtilanmaya 14 ten beri boyleyiz hatta bazen hareket etmeyince hemen yiyom kitirdan tepiklenmeye basliyo🥰🤣
Hellobeybii Ben un helvası yemiştim 2 kere , ikisinde de baya oynadı😃 Onun dışında çikolatalı tatlı herhangi birşey, kahve vs oynuyor evet ama normalde de her yemek yediğimde ya da acıktığımda bir hareketlenme var🙊
CansuAbinik Anonymouse Oğlum avokado, balık ve et yediğimde aşırı hareketleniyo.. Bir de tatlı tabi 🤣