tsr45 En güzel yanı içinde devamlı kıpır kıpır olan bir canlı var ve onu tanımadan görmeden koklamadan öpmeden her şeyden çok seviyorsun bu tarifsiz güzellikte😍 Benim için zor yani hamileliğimin her haftası da perinatoloji kontrolüm vardı haftanın iki günü bir saat yol yapıp hastaneye gittim🤦🏻♀️ tip 1 diyabetli olduğum için aşerdim ama ağzıma bir lokma nefsimin çektiğini yiyemedim hep diyette ve sınırlı besinlerle ilerledim 🤷🏻♀️ hamileliğimde 4kere hastanede yattım toplam üç ayım hastanede yatarak geçti😔 şimdi de 36. haftadayız geçen hafta cumadan beri hastanede yatıyoruz ve pazartesi günü Allah izin verirse sağlık sıhhatle bebişimi kollarıma alacağım 😍 gün sayıyorum
Larraa tsr45 Oy zorlu geçmiş ama bitmiş çok şükür. Sağlıklı, kolay bir doğum olsun inşallah bebişiniz sağlıkla gelsin. 🙏🏻🌸
Busratrngg Tek olumlu yanı bir kızım olacak ilk baştan beri bitmeyen geçmeyen ağrılarım ,ödemlerim ,sivilcelerim ,ten rengim bile değişti ,hareket kısıtlığım daha neler neler yine de bu günümüze şükür bir de ben evlenir evlenmez gebe kaldım
Almira_ Larraa sonuc olarak bebisimiz olacak. Çekilen çile.kutsal ama pozitif tarafi yok 😬😬 bebiş bir gülünce tüm zorluklar biter gider muhtemelen
Larraa Sen123 Belli bir haftadan sonra bende günlük hayatımı 2-3 adet taytla geçiriyorum bir de bir kaç elbise aldım rahat olur diye o sıkıntı bende de var yani 😄
Vlog1345 Güzel yanı beneğimin hareketleri :) olumsuz yanı da uykumda rahatça sağa sola dönememek. Sanki karnımda koca bir karpuzla sağa sola dönüyormus gibi hissediyorum bir insan dönerken bu kadar efor sarfedip nefes nefese kalabilir mi ya
Larraa Vlog1345 Kalıyormuş evet ve aksi gibi sürekli bir taraftan sıkılıp yorulup dönmek istiyor insan 🥲
kardelenimm Larraa 2. Gebeliğim sevmedim sevmiyorum hamileliği 🤦🏻♀️ Tek güzel yanı yok benim için sanırım zor geçiriyorum ondan. Kusmalar kanamalar hastaneye yatmalar neler neler. Kokusunu duyacağım gün için değer diyorum 😍
Pelinaltnl Larraa ilk aylar mide bulantisi yüzünden hiç hoşuma gitmedi ama hareketlerini hissetmek karnımın büyümesi benim bir parçam olması çok hoşuma gitti hamileligimde fazla kötü şey yaşamadım çok şükür hiç bir anını unutmak istemiyorum benimde en sevdiğim yanı regl olmamaktır en zor anı doğurmaktı ama hep kendimi bitecek ve bebeğime kavusacam seklinde moral ettim ki gerçekten psikoloji aşırı önemli kızıma kavuştuğumda aşırı rahatlamistim şuan o göbekli halimi çok özlüyorum ama bebegimde kucağımda 🥹🩷
MinikBrokoli İlkinde hiç bi şey yoktu gezdim yedim içtim istediğim kadar yattım ohh miss gibiydi 🥰 mide bulantısı yoktu iş güç eşim yapıyordu prenses gibiydim her yeri de geziyordum 😂 —2. de İlk olarak küçük bebeğim olduğu için onunla çok yoruluyorum ekstra bu sefer mide bulantısı çok fazla, eşimde iş yerinde aşırı derecede yorulduğu için evde de pek bir şey yapmaya zamanı kalmıyor zaten günde 2 saat görüyoruz. Yorulmak neyse de bu mide bulantısı 🤢 tüm enerjimi alıyor 🥹.
Larraa MinikBrokoli İkinci gebelikler hep daha zor anladığım kadarıyla 🥲 Sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah 🙏🏻🌸