Symstf LadyX rahatlık da batmış olabilir bana 😂😂 çok özeniyordum çok istiyordum hamile kalmayı çocuğumun olmasını 10 yıl olmadı onun hasreti sanırım 😅
Aydn İlkinde herşey iyi giderken kanamayla başlayan zorlu bir süreç yaşadım.kanama için igne oldum ağrıdan popomun üzerine oturamadim uyuyamadım gunlerce.suyum azaldı.gelisim geriliği vs dendi .kötü doktorlara denk geldim psikolojim yerle bir oldu.kordon dolanması sebebiyle 37 haftalık mecburi sezeryanla doğum yaptım.ve bebek kolik oldu.4 ay canım çıkti. İkinci hamileliğimde plansız oldu ama güzel geçti herşey.oda sezeyan oldu.dogum sonrası feci baş ağrısı yaşadım. Üçüncü bebisi ben istedim.basinda gebelik depresyonu oldu geçti şükür ama çok bulantı ve ekşime yaşıyorum yeni yeni bulantı geçiyor gibi 12. Haftadayız.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize. Dörduncuyude dusunuyordum ama sanırım vazgectim
OmerNfs Aydn yaaa🫂🫂 herşey gelip geçicek ben 14yıl sonra tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ve sayabildiğim 350tane belki daha fazla iğne vurdum kendime sizin gibi kanamam çok yoğundu sadece tuvalete kalkıyordum ama çok şükür Allah’a yavaş yavaş normale dönmeye başladık bende sizin gibi düşünüyorum bir ikiz daha gelebilir yani doğum yaptıktan sonra tabi 🤭rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🤍🤍🫂🫂
Symstf Larraa aynı düşüncedeyiz sanırım zor ulaşınca bize sıkıntısı bile güzel geliyor 🩵 içimizde birer mucize var 23 hafta olacak 1 gün sonra ama hala inanmakta güçlük çekiyorum içimde bir can var ve hele o hareketlerini hissedince ultrason da o parmakları ayakları elleri görünce ne şekeri canımı sıkıyor ne başka birşey ne oramın buramın kararması ne duygusal dengesizlikler ne vücudumun şeklinin değişmesi hiç birşey rahatsız etmiyor tam tersi bana bebeğimin varlığını kanıtlıyor her bir detay 🩵🩵
Larraa Symstf Kesinlikle öyle. En büyük isteğim kızımı sağlıkla kucağıma alabilmek ve bunun için tüm zorlukları görmezden gelebilirim 🥹 Sağ salim ve kolaylıkla kavuşmak nasip olsun inşallah 🙏🏻🌸
Melda-0779 peaceandlove sanırım benimkide çok erken bu sabah yeni yaptım test sonrasında kanamam normaldir dimi birşey olur mu
peaceandlove Melda-0779 nasıl bir kanamaydı? Bence yarın bir kan verin beta hcg bakın yerleşme kanaması olabilir emin olmuş olursunuz kan testiyle hamile olup olmadığınıza
Serendipity16 Larraa hamile olduğunuz için kimsenin sizden iş beklememesi 😂 ( tabi yaptıran bekleyen vicdansız insanlarda var 🥲) en kötü yanı benim için sırt ve bel ağrıları durmadan gergin karındı
Larraa Serendipity16 Yaptırmak isteyene de yapmayın ya beklesinler dursunlar 🙄 Sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah 🙏🏻🌸
Symstf Larraa aynen öyle bende oğluşumla kavuşmak istiyorum bir an önce ama inşallah sağ salim ve zamanında sağlıkla gelirler 🩵
Larraa Ecem46 Göbek çizgisi 14-15. haftalardan sonra göbek deliğinin alt kısmına belirmeye başladı sanırım 20. Haftadan sonra üst kısımdada oluşmaya başladı ve hafiften göğüs koltuk altı kararmaları başladı. Şu an 30. Haftadayım oldukça rahatsız edici bir hal aldı artık 🙄
kuby Larraa hamileliğin olumsuz yanı rutinlerini değiştirmek zorunda kalmak, fazla kilolar, çatlaklar olumlu yanı regl olmamak, prenses gibi davranılmak 😂
kuby kuby genel bahsettim benim hamileliğim çok zordu doğumum daha da zordu 😂 doğurdum daha zormuş dedim 🥲 hamileliğimi tüm zorluklarına rağmen çok özledim ama tüm bu zorluklarlara rağmen kızımı dünyalara değişmem iyi ki doğurmuşum canım kızım
Larraa kuby En güzel kısmındasınız desenize 🥹 Hepimiz doğurup kucağımıza alacağımız günü bekliyoruz heyecanla 💕🥹 Sağlıkla büyütün inşallah 🙏🏻💕
Ecem46 Larraa Allah Allah bende 27 girmek üzereyim 3 gün sonra çizgi yok bundan sonra çıkma ihtimali var mı ?
Larraa Ecem46 Çıksada çok belirgin olacağını sanmıyorum. Herkeste çıkmıyor zaten. Açık tenlilerde çıkmıyor sanırım yada belli belirsiz oluyor. Ben esmerim o yüzden daha çabuk göstermiş olabilir kendini 🌸
akkaya_1234 Larraa bende katılıyorum size hamile olmak bebeğini beklemek mucizevi muhteşem bir duygu hele ki bizim için beş yıllık bekleyişin ardından.. beni daha güçlü daha dayanıklı bir insan yaptı kızçemiz babasına da ümit verdi cesaret verdi zorlayan yanı mide yanması sırt üstü yatamamak mide bulantısı halsizlik şeker tansiyon hareket kısıtlama si evden çıkamamak olsun bebeğimiz için hepsine değer yeter ki iyi olsun sağlıklı olsun Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bebislerimiz i amin
Larraa akkaya_1234 Kesinlikle öyle ya. Ben de 4 sene bekledim. Onca yıl bekledikten sonra şikayet etmeye dili varmıyor insanın🥹💕 Amin sağlıkla doğuralımda varsın bu zorluklar olsun.🌸🙏🏻
akkaya_1234 Larraa valla öyle gerçekten bazen bi yerlerim agriyinca soylenmeye bile kıyamıyorum olsun bebeğim iyi olsun da ben iyiyim diyorum 😇
88800 user5213269953 Kullanacaksınız büyük ihtimalle aç 95 olup tok 125 olmalı tokun en yükseği 140 olmalı ben 1 aydır kullanıyorum iğne