Larraa Almira_ Ya evet bedenimiz çok kısıtlanıyor ama doğumdan sonra kısıtlanacak çok daha fazla alanımız olacak 😄 Sizin yazdığınız her şeye o kadar çok hak veriyorum ki hepsi doğru ama bana niye bu kadar negatif gelmiyor onu da bilmiyorum😂 Bu arada bir an önce bitsin diye ben de bekliyorum. Sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻💕
Almira_ Larraa sonuc olarak bebisimiz olacak. Çekilen çile.kutsal ama pozitif tarafi yok 😬😬 bebiş bir gülünce tüm zorluklar biter gider muhtemelen
Larraa 3prensAnnesi_ Aslında söylediğiniz mantık olarak kulağa doğru gelse de vücudumuz ne yazık ki o mantık çerçevesinde hareket etmiyor. Benim mesela sabah açlıklarım hep yüksek bir türlü düşüremiyorum ama öğlen ve akşam açlıklarım daha düşük oluyor. Bunun sebebide vücut gece boyunca şeker dengesini sağlamaya çalışırken hormonel değişiklikler yapıyor şeker üretiyor vs. Gece açlıkları uzun olduğu için ve bizlerinde insülin dirençleri yüksek olduğu için beynimiz bu uzun açlığı tehdit olarak algılayıp şeker üretiyor. Doktorum bu şekilde açıklamıştı bana. Yani öğlen ve akşam asla sorun yok ama sabah insüline rağmen yüksek çıkıyor şekerim.
Aylaa123 Larraa bencede çok mucizevi birşey tüm sıkıntıları gecici ve kavuşmayı düşünürsek çok daha güzel tabi hamileliği çok zor geçene olumsuzdur orası ayrı ama benim için çok güzel ve anlamlıydı 🥹
Larraa Symstf Aynı durumdayım. Kilo yönünden sorunum yok ama şekerim var insüline rağmen düşmüyor. Her gün insülin vurulmaktan, şeker ölçmekten delik deşik oldum ama yine de güzel seviyorum. Bende çok uzun süre uğraştım hamilelik için zaten tüp bebekle oldu o yüzden belkide bize güzel geliyor 😍 Evet herkesin her yazdığına katılıyorum ama bana negatif gelmiyor bunlar. Mucizevi bir şey yaşıyoruz bu kadar değişim normal gibi. 🌸 Ben bir an önce kızımı kucağıma almak istesem de yine de seviyorum hamileliği 🥰💕
Symstf Larraa aynı düşüncedeyiz sanırım zor ulaşınca bize sıkıntısı bile güzel geliyor 🩵 içimizde birer mucize var 23 hafta olacak 1 gün sonra ama hala inanmakta güçlük çekiyorum içimde bir can var ve hele o hareketlerini hissedince ultrason da o parmakları ayakları elleri görünce ne şekeri canımı sıkıyor ne başka birşey ne oramın buramın kararması ne duygusal dengesizlikler ne vücudumun şeklinin değişmesi hiç birşey rahatsız etmiyor tam tersi bana bebeğimin varlığını kanıtlıyor her bir detay 🩵🩵
peaceandlove Melda-0779 benim yaptığım ilk test öyleydi ikinci yaptığım testte resmen görünmeyecek kadardı ama çok erken öğrenmiştim ben
Larraa Melda-0779 Evet benim tüp bebekti o yüzden çok erken yaptım ve çok silik çıktı zaten 2 günde bir test yapmaya devam ettim gittikçe koyulaştı.
peaceandlove Larraa 15.haftaya kadar hep mide bulantısıyla geçti çok kötüydü Allahım hiçbir şey yiyemiyordum krakerden bile midem bulanıyordu. Ama ondan sonra baya rahata erdim ta ki 28.haftaya kadar bu sefer de yürürken ya da yatakta dönerken ağrılarım başladı😂😂 şu an iyiyim ama arada yine ağrılar oluyor bebek ağırlaştı artık🥹 hamilelik zormuş vallahi Allah hepimize sağlık ve kolaylık versin
Larraa peaceandlove Ben de çok bulantı yaşadım aslında 16. haftaya kadar çok kötüydü düşününce ama 30 haftalık oldum üzerinden zaman geçince kurt yediği ayazı unuttu 😂
Melda-0779 peaceandlove sanırım benimkide çok erken bu sabah yeni yaptım test sonrasında kanamam normaldir dimi birşey olur mu
peaceandlove Larraa aynen öyle oluyor gerçekten 😂 ben de 30 haftalık oldum az kaldı kavuşmamıza çookk heyecanlıyım 💖
Larraa peaceandlove Ay bende ya 🥹 Zaman nasıl geçti anlamadım gerçekten. Sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻💕
Guzelanne56 Larraa ikinci hamılelıgımdı çok şükür 21 gün önce dogurdum ilkı de aynı gectı hem hamılelık hem doğum sonrası bu da aynı gectı aşırı zor yanı benım ıcın
Larraa Guzelanne56 Çok geçmiş olsun o zaman 🙏🏻🌸 Evlatlarınızı sağlıkla, ağız tadıyla büyütün inşallah 🩷🙏🏻
LavinsMom Olumlu yani icimde bi bebek buyutmek 😁 dunyaya seker bisey geliyo. Olumsuz yanlari cilt lekeleri, bulantilar,tiksinme, surekli vitamin depolamak ay ilaclardan biktim. Larraa
Sen123 Hamileliğimin olumsuz yanı kıyafetlerimin olmaması hergün işe giderken ne giyineceğim sıkıntısı oluyor onun dışında herşey çok güzel 🩷
Larraa Sen123 Belli bir haftadan sonra bende günlük hayatımı 2-3 adet taytla geçiriyorum bir de bir kaç elbise aldım rahat olur diye o sıkıntı bende de var yani 😄
3nesrin10 Larraa ya valla bulantı VS hiç yaşamadım ama 25 haftadan beri çatı kemiği agrısı yaşıyorum 30.haftaya girdim. Hala devam ediyor. 38.haftayı bir görsem de şöyle derin bir oh çeksem diyorum 😏
ay_naber_ayol İlk gebeliğim harikaydı ilk 3 ay midem kötüydü onun dışında doğuma kadar aşırı iyi ve fittim. İkinciden sesleniyorum zor anam zooor 🤣 bir yandan iki yaş bebesi bir oğlan çocuğu ile ilk gebişliğimdeki prensesliğimi özlüyorum 🥹
Feyzaa_Nurr Larraa hamileliğimin ilk zamanlarındayım bulantı kusmak ve yemek yiyememek çok halsiz bırakıyor ayrıca bebeğim iyi mi sağlıklı mı diye bir sonra ki kontrole kadar diken üstünde olmam ne kadar normal bilmiyorum ama psikolojik olarak yıpratıyor beni ama Rabbimin bize verdiği bu mucizeyi yaşamak bedenimde bir insanın gelişmesi ve her anına şahit olmak çok güzel bir şey,bugünüme elhamdülillah 🌸🐣