ezgickm 2cocuk2kopek bence öyle oldu ya hala kahverengi akıntım var regl gelmiyor akıntı bir geliyor bir gelmiyor
ezgickm Deletedmom_984 yok canım hastanede verdim kadın doğuma gittim lekelenmede olunca nvalla hala çıkmadı
ezgickm 2cocuk2kopek kahve canım ama bir haftaya yakındır ara ara hep geliyor bilemedim ne olacaksa olsun artık ü
ezgickm Deletedmom_984 5 den küçük yazıyor canım bu arada anlam veremedim ben akıntım devam ediyor kist yok adet günüm yarın iş yapınca belim kopacak gibi ağrıyor sen ne durumdasın🥹
Deletedmom_984 Gizem1504 o comfort testi ben daha yeni gördüm o nasil negatif cikar gercekten biri dava etse sunlari keske yeter ya
Gizem1504 Deletedmom_984 benim testim için değil canım arkadaş yazmış ya negatif diye testlerinde siliklik var ben daha test yapmadım comfort en son yaotığım onda da slikten koyu çıktı kan vermedim ptesi inşallah
Gizem1504 Deletedmom_984 ay ne özürü canım olurmu hiç erkende koyu olunca içim rahatladı biraz ptesiyi bekliyorumm inşallaah
Deletedmom_984 Gizem1504 evet ya bayaaa koyu cikmis hemdee cok sevindim insallah bizde görürüz insallah🤲🏻🌸💕
Gizem1504 Deletedmom_984 dua ettim isteyen herkese nasip olsun canımm inşallaaah görüceksiniz yol uzun ama sonu güzeel 🩷🌸
ezgickm 2cocuk2kopek evet evet regl günüme 1 gün kaldı kahverengi akıntım devam ediyor neredeyse 5 gün oldu şaşkınım valla bakalım ne zaman sona erecek 🙄