ezgickm kızlar merhaba başka markalarda yaptığım 2 test pozitif(silik) vermişti bugün prodoctor test resmen negatif çıktı sizce yalancı pozitif gibi yalancı negatif de çıkmış de olabilir mi yani hamile olup da böyle negatif gören oldu mu🥺🥺
Ark ezgickm o marka ovulasyonu yanliş cikmişti allahtan güvenmeyip.degerlendirdimde gebelik oldu tek marka yap varsa kan ver derim ne kadar çok marka o kadar yanilirsin
ezgickm Ark canım eczane başka yerde kaldı aynısından bulamadım benim üç dört gündür ara ara kahverengi lekelemmem var adetimede 3 gün var sabah gideceğim kan test vermeye
ezgickm yasen1 sorma yaaa manyak gibi oldum bir dünya para döktüm bırakıyorum diyorum iki saat sonra acaba yapsam mı diyorum🙄🙄
Deletedmom_984 Canim saat kacta yaptin testi sıvı alımına dikkat ettin mi o da etkiler cunku cok yeni daha zaten
ezgickm Deletedmom_984 yok ya ben düne göre artmıştır zaten varsa diyerek akşam üstü yaptım çay içmiştim su içmiştim tabi
Deletedmom_984 ezgickm etkiler bence sabah ilk idrar en garanti ya da 2 saat bisey icmeden bekleyerek yapmak gerek
[silindi] Pozitifin yalancısı olur ama negatifin yalancısı çok zor. Hele prodoctorda imkansız milimlik artışa bile hassas olan bir test