Deletedmom_984 o kadar iyi anlıyorum ki seni kendine bir meşgale bul kafana dağıtacak hobi edin, haftada en az 2 cinsel birliktelik yaşa,ovilasyonu takip etmekte stres yapıyor beslenmene dikkat et eğer gluteni kesebiliyorsan kes bende işe yaradı. Ben o kadar çok tek çizgi görmekten yorulmuştum ki hafta sonuydu gecikmem 1 gün 2 gün mü neydi hatta test almak için yola çıktım eşimle regl sancısı gibi sancı hissettim yeminle alışverişe verdim kendimi testi almadım eve geldim regl olmamışım neyse dedim ertesi gün pazar bu defa yine çıktık yola nöbetci eczeneye. Çok çok umutlanıp ağlamıştım ki eşim umutlanmayalım diye teselli etti evde test yapar yapmaz 2. Çizgi çıktı ben şok, eşim sevinemiyor, banada dur sevinme yanılma vardır vs fiye telkinlerde ama nasıl heyecsnlıyız hemen hastaneye gittik güvenmedik teste 2. cisini bile yapmamıştık, hastaneden eve gelene kadar sonuç çıkmasını bekledik kafa dağıtıyoruz yine alışveriş yapı market, mutfak vs neyse eve geldim 2. Testi yaptım o da 2 çizgili ama eşim hala dur dur sevinme üzülürüz sonra diye diye test sonucum çıktı değer var hamilesin ya da değilsin yazmadığı için yine sevinmiyor, sevindirmiyor eşim Allahım buda farklı bir psikoloji neyse üniversiteden ebe arkadaşım vardı aradım sonucu söyledim hamilesin dedi ondan sonra bir ohh çektik. Valla tüm hamileliğim boyunca hamileyimiyim ben şimdi dedim kendimle kaldığımda… Bebeğim hareket etmeye başladığında, onu hissetmeye başladığımda soruları sormadım, sadeve şükrettim yine ediyorum çok şükür bin şükür 🙏🏻 Şimdi dr doğum için tarih verdi. Bebeğim kilosu önden gittiği için 38 haftada sezeryan planlaması yapıldı.Kucağıma alacağım günü iple çekiyorum Rabbim isteyen herkese versin canı gönülden içten söylüyorum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻