Nergisim09 sagliklagelbebegim öle gülüm çok az artıyor 6 günde 260 artmış çok çok düşük o.yuzden kürtaj edelim dedi 1000 değerle görülmüyo
sagliklagelbebegim Nergisim09 belki beta birazcık süşse kendi kendine sonlanır ama değerinizde düşmüyo
sagliklagelbebegim Nergisim09 kürtajdan sonra rahim içi güzelce temizlenince hamile kalmak kolaylaşır derler. Benim doktorumda hiç ara verme demişti kürtaj sonrası. Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşallah🙏
Elif112 Nergisim09 yani birkaç güne görünür bence ya niye direkt kürtaj dediki, tupteyse kürtajın bir etkisi olmayacak ki yine artış devam edecek, ağrın sizin var mı canim
Nergisim09 Elif112 şimdi kürtajın biraz ağrısı var ama yarın bidaha gel dedi dusmmez de değerim mtx baslatcaklar galiba
Elif112 sagliklagelbebegim normal adet olmuştum canım bende pek kanama falan olmamıştı belki sende adet gibi olmussundur, herkesin farklı oliyor dedi doktor benim zor düşmüştü pek kanamam falan olmamıştı belki o yüzden hasarlı kaldi
sagliklagelbebegim Elif112 rahim içi kalınlaşmıstı onlarda dökülmüş olabilir evet bırmal adet gibiydi süresi de geliş şekli de ama faha 10. Günde adet başlaması erken değil mi emin olamadım
Elif112 Nergisim09 hayırlı haberlerini bekliyoruz canım benim inşallah düşer yaa, olumlu düşünelim öyle olur inşallah, benimki 1300lerde göründü çok küçük olduğu için görünmüyor, kürtajın nasıl geçti iyimisin
Nergisim09 Ftmnnr yani Elif’in demek istediği hani tüpteyse niye kürtaj ettiler diye 1100 değerle iki doktor da ayrı ayrı hastanede baktı görmeyince kürtaj edelim dedi ağrı vs birşey olmadı bayıldım zaten
Elif112 Ftmnnr nergisle dış gebelik geçmişimiz var yine aynı şeyleri yaşıyoruz bu dönemde, o şüpheyle takipteler nergisi şu an.
Elif112 sagliklagelbebegim canım insanın düzeni kayıyor komple, bence kalınlaşmayi attı vücut çünkü benim çok az lekelenme şeklinde düşmüştü mesela, düşüşün çok güzel olmuş inşallah geçti gitti bu gunler