Nergisim09 Elif112 valla hiç bilmiyorum kuzum Çarşamba gel dedi ama ben Perşembe gitcem beta iice yükselsin günde 50 falan çıkıyor çünkü
Elif112 Nergisim09 evet canım ya yavaş yükseliyor birde inşallah sıkıntı olmadan ortaya çıkar kolayca düşürursun canım benim yoksada direkt ameliyat ol, bende belki hsg sonucuna göre ameliyatı yercih ederim yine
Elif112 Nergisim09 canım gittim 50ye düşmüş değerim ultrason baktı Allah’a şükür bir sıkıntı yok bir hafta sonra sıfırlanması için kan vericem, kendini iyi hissedince hsg çektir dedi 1-2ay sonra cektiririm bakalım, sen Çarşamba mi gidiceksin
Nergisim09 Elif112 maaşaallah gülüm şansa çok şükür düşmüş bak beni Çarşamba çağırdı ama bn Perşembe gitcem dediğim gibi değer iice çıksın belli olsun
Elif112 Nergisim09 aynen canım çok şükür yaa valla hala saskinim Allah yüzüme güldü düştü, hayırlı haberler alırsın canım inşallah sende kolayca hallolur
sagliklagelbebegim Kızlar mtx iğnesini vurulalı 12 gün oldu. Değerim 2700 lerdeydi ve 7. Gün 1500 e düşmüştü. Bugün tekrar 12. Gün kan verdim ve sonucum 140 a düşmüş. Sizin ne zaman sıfırlanmıştı acaba. Normal mi düşüş değerleri
Elif112 sagliklagelbebegim gayet güzel düşmüş birkaç güne sıfırlanır, bana ilki etki etmemişti, 2.dozda neredeyse 1.5ay sürdü sifirlanmasi
Eylley Nergisim09 canım bunu chatgpt ye yükle inan burada sorduğunda daha sağlıklı bir cevap alırsın. Aramızda dr yoksa ne desek seni yanıltırız
mrvcermeli Nergisim09 benim rahim filmim böyle değildi yazılı değildi resimliydi bunu doktor mu belirliyo acaba yoksa değişti mi
mrvcermeli Nergisim09 bişey görünmüyor canım saptanmamistir yazıyo genelde yani ben böyle anladım doktor ne dedi bilmiyorum
Nergisim09 Elif112 gülüm 1000 ya daha yine görülmedi alttan kürtaj yapalim dedi bakalım değer düşecek mi diye
sagliklagelbebegim Elif112 3 gün önce adet kanamam oldu ve parça parça bişeyler düştü hep. Sizinde o süreçte olmuş muydu doktor randevusu da ancak yarına bulabildim danışamadım kimseye normal mi acaba diye
Elif112 Nergisim09 yani birkaç güne görünür bence ya niye direkt kürtaj dediki, tupteyse kürtajın bir etkisi olmayacak ki yine artış devam edecek, ağrın sizin var mı canim
Elif112 sagliklagelbebegim normal adet olmuştum canım bende pek kanama falan olmamıştı belki sende adet gibi olmussundur, herkesin farklı oliyor dedi doktor benim zor düşmüştü pek kanamam falan olmamıştı belki o yüzden hasarlı kaldi
Nergisim09 sagliklagelbebegim öle gülüm çok az artıyor 6 günde 260 artmış çok çok düşük o.yuzden kürtaj edelim dedi 1000 değerle görülmüyo