Elif112 Nergisim09 canım normal gebelikte 20ustu olması gerekiyormuş 20nin altında olunca sağlıksız gebelik ve dış gebelik şüphesi artiyormus banada bakmıştı 8 çıkmıştı
sagliklagelbebegim Nergisim09 evet canım normal sağlıklı gebelikte bu degerin yüksek olması gerekiyor. Rahim içinin güzel kalınlaşması bebeği tutması ve hamileliğin sonuna kadar devamını sağlayan hormon. Senin düşük cıktıgı için yeteri kadar rahim içi kalınlaşman olmadıgını gösteriyo aslında kürtaj yapılmasa da olurmuş bu değerle canım.
Elif112 Nergisim09 hayırlı haberlerini bekliyoruz canım benim inşallah düşer yaa, olumlu düşünelim öyle olur inşallah, benimki 1300lerde göründü çok küçük olduğu için görünmüyor, kürtajın nasıl geçti iyimisin
Nergisim09 Elif112 çok iyiyim gülüm valla güzel geçti inşallah yarın değerim düşer ama bilmiyorum düşmezse direk iğne 1263 degerim şuan bakalim
Elif112 Ftmnnr nergisle dış gebelik geçmişimiz var yine aynı şeyleri yaşıyoruz bu dönemde, o şüpheyle takipteler nergisi şu an.
Elif112 sagliklagelbebegim canım insanın düzeni kayıyor komple, bence kalınlaşmayi attı vücut çünkü benim çok az lekelenme şeklinde düşmüştü mesela, düşüşün çok güzel olmuş inşallah geçti gitti bu gunler
sagliklagelbebegim Nergisim09 benim ilk dış gebeliğimde 3 farklı doktora gitmiştim ve hiç biri görememişti nerde oldugunu. Açık ameliyatlar laporoskopiler tüp almalar kürtajlar iğneler her türlü ayrıntı konusulmustu ne oldugunu nerde oldugunu hiç anlayamamıslardı sırf değerler bir artıyo bi azalıyo dengesizlikten dış gebelik teşhisi konmustu canım
Elif112 Nergisim09 Allah yardımcın olsun canım benim inşallah düşer içimizi ferah tutalım, dusmezsede iğne ol direkt ilerisini planlar artık doktor hsg çekimi olur falan inşallah kolayca geçer hepimiz içinde yaa
sagliklagelbebegim Nergisim09 sonradan başka bir doktor tüpün içinde bir yerde oldugundan şüphelendi ve kendiliğinden düştü aslında bir çay içmiştim o düşmeye yardımcı olmuştu ismini bulabilirsem atayım
Elif112 Nergisim09 bende tekrar regl oldum bir kaç gün kesilmişti kanamam regl oldum sanırım şu an üstüne devam ediyor
Elif112 sagliklagelbebegim bazen tüp disindada olusuyormus dış gebelik o dahada zor yaaa odak göremeyince teşhis koymakta zorlaşıyor süreç uzuyor off zaten zor bir durum😭 bende regl oldum tekrar sanırım bakalım ne olacak nasıl atlaticaz bugunleri
sagliklagelbebegim Elif112 civanperçemi kaynatıp iç demişti bir doktor sahi canım değerlerin düşmesine yardımcı oluyormuş
Elif112 Nergisim09 olabilir canım bende öyle düşündüm, kan verdim negatifi gör demişti doktor, sehirdisindayim, aile hekimliğine verdim ailemin orada hala düşmedi sonuç e nabizda kafayı yedi daha
sagliklagelbebegim Nergisim09 ya birde normal gebelik yasadıgımda bile 7000 lerde vajinal ultrasonla anca görünmüştü benim kese. 1000 değerlerde görünmemesi bi yerlerde normal gibi geliyor
Elif112 sagliklagelbebegim en az 1500 olmalı ki azda olsa görünsün diyorlar 3-4binde rahat görünüyor falan diyor doktor valla çok zor bu süreç beklemesi tedavisi süreçler öyle zor ki Allah’ım yardimcimiz olsun