58Vildan Ben eşim ve küçük oğlum oğlak burcuyuz ♑️ Büyük oğlum başak ♍️yükselen oğlak ♑️ Şimdi 39+5iz bu bebeğimiz de oğlak olucak ♑️
iskhilal Donaldvetomris ay bende yengeç burcuyum yükselenim oğlak kızım koç olacak. Koçlar zordur kendine has karakterleri var. Arkadaşım sen onu yola getirirsin dominantlığınla diyor bakalım 😂
Donaldvetomris iskhilal haha eşim de aynı şeyi diyor bana 😅😅 hadi bakalim yengeç anneleri olarak ben hepimize güveniyorum koçlar ile başa çıkabiliriz 🙈🙈
EbSa Benim burcum Terazi ⚖️🫶🏼 Eşimin Koç 🐏🤔 Oğlum da İkizler 😭😈 Yükseleni Terazi ⚖️ (Birbirimizi çok yiyoruz maalesef) Şuan 15+5 haftalık hamileyim Yengeç 🦀 gözüküyor 🤔 Hayırlısı diyelim 🤭 47. Koğuş a dönmez umarım ev 🥲
betullale myavocado benim burcum yengeç yükselenim terazi Eşimin burcu akrep yükselenini bilmıyoruz Kızımınburcu aslan yükseleni terazi Oglumunda burcu ikizler olcak gibi gözüküyor 🫰
Zhra-10 myavocado benim burcum yay yukselenim akrep eşimin terazi yükselen bilmiyirum oglumun ikizler yükselen terazi kızım koc burcu yükselen başak karnım dakide koç görünüyor inslalh balik olur yoksa bir koc daha gelirse fenalık geçiririm
Beequeen Kudenova Bizimki daha doğmadı 🤭 Gulce35 Aslan burcu biraz egolu olur diyorlar ne kadar doğru bilemem ama deneyimleme olanağına sahipsin bak 😅
LavinsMom ben oğlak oğlum da oglak 😄 siz dusunun artik 🤣 simdi hamileym kizim kismet olursa boga olacak buyuk ihtimalle. İkizlere denk geliyordu ama sezaryen olacagim icin erken olacak zaten ondan cok sukur ikizler olmayacak. Hic cekemem ikizleri 🤣
Merve2608_ Gullusah92 benim bebişim de yengeç olacak henüz cinsiyeti belli değil ama.. yengeç nasıl sizce ?☺️
Gullusah92 Merve2608_ benim annemde yengeç, kızımda. Bence çok iyi, kızda erkekte olsa evcimen oluyorlar, erkek kuzenim yengeç. Ben yengeçleri severim, biraz duygusal içe kapanık oluyorlar ama iyi huylu oluyor genel tanıdıklarım.