ykaya18 Benim yay, eşim akrep, kızımız oğlak olacak. Eşimle çok zoruz. Oğlak hiç tanıdığım yok nasıl olacak bilmiyorum 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Rabia-T ykaya18 Oğlak bir kızınız olacaksa çok şanslısınız. Kolay bir çocuk olacak her işi kendi görecek ve disiplinli olacak😄
anneoluyorumm13 SudeNazz9 ya koç ve aslan güç yarışına girer mi acaba eşim çok baskın umarım çocuğumda baskın olmaya çalışmaz 😁😁
MelekAvci Benim burcum akrep yükselenim de akrep eşim ikizler yükseleni başak diye biliyorum kızımız daha doğmadı ama tarihe göre kova görünüyor babasıyla daha iyi anlaşacak gibi ☺️
Rabia-T Ben Oğlak Eşim Balık Bebek bilinmiyor😄Ayın 20sinden önce doğarsa Oğlak ,sonra doğarsa Kova 😅biraz arada kaldı
simsekkiz8 myavocado Kaynanam KOC, Kayinbabam KOC Ben KOC oğlum KOC inşallah kizim olucak bilin bakalim o ne burcu😅😅 KOC
hande0104 myavocado benim boğa, eşimin oğlak, bebiş de koç olacak 🥰 herkes inatçı ve zor bakalım naparız😄
Adaklc6 Benim gunes ikizler yükleselen Başak Eşim terazi Bebeğimiz insallah Ağustos’ta dünya ya gelecek ya. Başak yada Aslan olacak💕 baya uyumlu bir aile olcaz ❤️🧿