Murff myavocado bebeğim henüz doğmadı bende çok merak ediyorum nasıl bir ilişkimiz olucak başak burcu zor deniliyor ama benimde bilgim yok başak burcu hakkında. Henüz 5 haftalık hamileyim🥰
Gulce35 Beequeen onu tutturamadık koç olacak 😀 bir tane de aslan var işte ikisinin ortası da sizin bebiş gibi düşünebiliriz 😀
Beequeen Kudenova Bizimki daha doğmadı 🤭 Gulce35 Aslan burcu biraz egolu olur diyorlar ne kadar doğru bilemem ama deneyimleme olanağına sahipsin bak 😅
AybenYB myavocado ben boğayım, eşim ikizler, oğlumuz eğer bir sıkıntı olmadan zamanında doğarsa yengeç olacak 🥹
Denizlina09 myavocado ben yengeç, eşim ikizleer kızım akrep 2. bebeğimiz de ya yengeç ya da aslan olacak sanırım artık hakkımızda hayırlısı der susarım :D
Dolunay_dolunay myavocado Akrep burcuyum su grubu, Eşim yay burcu ama ay ve yükseleni yengeç, Minişimiz yengeç burcu olacak🐣 su gibi ömrümüz olsun minik ailemle ✨💖
Edizhr Yuuki maalesef ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir saçlarım beyazladi psikiyatri ile devam ediyoruz yola DHB teşhisi kondu asla yerinde duramıyor
DNZMHMHT myavocado benim boğa ikizlerinin kısmet olurda vskitlice gelirlerse kova olacaklar. Yani ay sonuna gitmeyi dusunuyoruz gidersek kova olurlar gitmezsek oğlak olurlar
Edizhr Yuuki belirli bir sebebi yok canım ama ilaçta çok fayda etmiyor çocuğun içinden geliyor bebekliginden beri bu şekildeydi ağlamalar kusmalar gece uykusu yok hala öyle
Gullusah92 Merve2608_ benim annemde yengeç, kızımda. Bence çok iyi, kızda erkekte olsa evcimen oluyorlar, erkek kuzenim yengeç. Ben yengeçleri severim, biraz duygusal içe kapanık oluyorlar ama iyi huylu oluyor genel tanıdıklarım.
ozde0636 myavocado ay eşim ve benim ikizler bebişimde haziranda gelicek Allahın izniyle haziran başı olursa o da ikizler olcak yoksa yengeç olucak 🙈😂🙈😂