Narincicek myavocado ✨Eşimin Oğlak 🐐 ✨Benim Balık 🐟 Yükselen Aslan 🦁 ✨Oğlum Yengeç 🦀 Yükselen Başak 🌾 ✨Kızımda inşallah ya Kova 🪣 ya Balık 🐟olacak❣️
Lucyprettywoman myavocado ben başak eşim başak minik bebeğim de başak oluyor galiba belki terazi de olabilir hiç bilmiyorum 5 haftalık hamileyim:)
Lucyprettywoman myavocado hahahaha bana normal geliyor düzen temizlik birkaç gün tozlu krili dağınık kalıyor ama sonunda dayanamayıp kalkıp yapıyorum :) umarım terazi olur başak olmak çok zoooorr
melosunbebikosu myavocado ben yay oğluşum da koç olacak inşallah bakalım bir aksilik olmazsa bilemiyorum ☺️ eşim de akrep. Yay-Koç uyumuyla akrebi dışlayabiliriz 😁
arcmom Eşim ve ben kovayız ( yükselenimiz; benim terazi eşimin başak ) Oğlum akrep yükseleni ise ikizler ☺️☺️
MRVESRV Ben ikizler Bebeğim de ikizler Plansiz gebelik olmasaydi ikizleri tercih edermiydim bilmiyorum 😁
Gulce35 myavocado Burcum kova Eşim oğlak Kızım aslan Doğacak kızım koç olacak Çok kaotik bir ortam 😂😂
Hnfcls myavocado oğlum balık ben aslan eşim koç şimdiki doğacak oglumda ya koç olacak yada boğa bakalım oğlumun yukseleni koç benimde yukselenim koç eşimin bilmiyorum ama esim ve oğlumu çok seviyorum 🩵🩵
Meri3535 Meltemanneolsun bende ikizlerim bebeğim aslan olcak 😂 ben özellikle aslan olsun istedim hatta 😇
Meltemanneolsun Meri3535 benim tesadüf oldu ama severim ben aslanları iyi anlaşırız biz 🥰🥰❤️ minik avcilar geliyor
Adenmom_ myavocado benim burcum Aslan kızım başak eşim yengeç 😂 Facia 3 lü gibi olucaz büyük ihtimalle 😂😂