Elfkolk1 Ben Terazi burcuyum yükselenim de terazi Eşim İkizler burcu Kızımız da herşey yolunda giderse Balık olacak 🙃 Balık kadınları hakkında sadece duygusal oldukları dışında fikrim yok terazi ikizler Balık anlaşırız inşallah 😂
Balbebek012 myavocado her an her şeyi değişebilir ruh hali de değişik sevmesem çekilecek dert değil 😁
Donaldvetomris ozgmom benim gibi düşünen varmış diye seviniyorum çok özür dileyerek 😅 çünkü arada vicdan yapıyorum ya ne güzel hamilesin burç mu beğenmiyorsun diye ama elimde değil 🙈 inşallah gönlümüzden geçen olur önce sağlıklı doğsunlar tabi ama yine de anneleri ile burç uyumları olsun 🤪
Elis27 myavocado burcum kova bebişim zamaninda doğarsa boğa olacak . Eşim kova oğlum koç kızım kova bu arada 😉
mahirsmom myavocado ya ne güzel o zaman 😅 benim tanıdıklarım hep duygu sömürüsü yapan manipülatif nazlı tipler 😅
mervedmrcn Deeerya ahahah sizin baya ortaya karışık😂 ya ben kovanın tüm özelliklerini taşıyorum eşimde kova ilk başlarda çok zor anlaşıyorduk ama artık ikimizde damarımızı bildiğimiz için frekansımızı uydurduk ama kim baskın derseniz tabiki ben😂 ikizlerin vermiş olduğu dengesizlik ekstra zorluyor ani ruh değişimleri filan kovaya ikizler gerçekten çok zor heleki erkeği düşünemiyorum 😂 ama ben karakterimi seviyorum yapmacıklık sahtelik hiç bana göre değil biraz soğuk biriyim ama sevdiklerime karşı tam tersiyim her zaman bi çizgim var ve kimsenin o çizgiyi aşmasına müsaade etmem genelde akrabalarım (özellikle eşimin tarafı😂) benden çekinirler belirli insanlar dışında hep mesafem vardır biraz despotluk bende de var ama ben çok seviyorum bu özelliklerimi. Şuan aklıma gelen bunlar 😄 Oğlak Burcu kadını da kovayla hemen hemen aynı sayılırlar o yüzden bu burcuda çok severim bakalım kızımın yükseleni ne olacak 20 ocakta doğacak Allah nasip ederse ☺️ Allah kocama şimdiden sabır versin😂
Deeerya mervedmrcn evet ya kovayıda hep soğuk diyorlarda aslında yapmacık samimiyeti sevmiyorum bazen çıkasım hava, akadım gelir ama hergün şu arkadaş lâ kahve bu arkadaşta bana gelsin oturalım gibi bi ihtiyaç hissetmiyorum canım isteyince görüşmeyi seviyorum sürekli mesaj severim ama telefonda hergün sohbette bana göre değil nadir kişilerle bende aslında tanıyan çok komik hoş sohbetmişsin diyo ben herkese göstermem diyorum eşim koç ben emir vermeyi çok severim elimde şu istemeyi bike sevmez hareketli hızlı çay koy içelim demez ben yemeği yerken çayı koyar sabırsız beni sinirlenmesin diyede kendi demler hazırlar gelir çayı içerken hızlı içer meyve doldurup gelir soyar herkese güzel ama bazen ben yoruluyorum sabırsızlığından
Sergul1425 myavocado kızım beklerse bnm le aynı balık burcu olacak oğlum la eşim de aslan burcu çünkü😊
Nursahergun Benim burcum yengeç Haziran 30 ♥️ Eşim burcu oğlak Oğlum kova burcu İkinci bebeğim de Temmuz gorunuyor Haziran temmuz gösteriyor tarih nasipse Aslan yengeç olacak inşallah 🫶
Gizemnurozgul myavocado Benim burcum koç eşiminki boğa 😂 gayet uyumluyuz aslında şükürler olsun ♥️ oğlumuzda inşallah balık olacak 😂
Nursahergun Oğlum kova cevremde kova hiç yok ilk oldu ve aşırı inatçı ama çok akıllı bir burç sanırım eşim oğlak oğlak da yönetiyor zeki bir burç bı ben hassas yapidayim .yengeç olarak hep kendime benzer ama huy olarak güçlü bı evlat istedim umarım bebeğim de öyle olur aslan olursa daha güzel 💕💕😌
Frozen myavocado ben de gülse birsel’in tüm dizilerine bayılırım. ay inşallah sağ salim kucağımıza alırız. bakalım iki balık ile baba nasıl uğraşacak
myavocado Frozen amin inşallah sağlıcakla gelsin miniş 🙏🏼 ben dört ay önce doğum yaptım, zaman çok hızlı geçecek, hem gebeliğin hem bebekle ilk aylarin tadını çıkarın bol bol, özleniyor 😍
Arsln96 @ozgmom Ben ve eşim yengeç oğlum gününde doğarsa boğa bir gün bile erken doğarsa koç😂büyük ihtimalle koç olucak