myangelson myavocado ben başak yukselenim de başak, eşim koç yükseleni yay diye hatırlıyorum, bebisimiz balık gözüküyor 🥰
Meltemanneolsun Meri3535 benim tesadüf oldu ama severim ben aslanları iyi anlaşırız biz 🥰🥰❤️ minik avcilar geliyor
ErsBegAs myavocado ben ikizler eşim akrep 🥹 bebiş de aslan olacak gibi 3 baskın burç yeriz evde birbirimizi
Gullusah92 myavocado ben başak, eşim aslan, kızım yengeç, oğlumda büyük ihtimalle, nasipse kova olacak😅
Merve2608_ Gullusah92 benim bebişim de yengeç olacak henüz cinsiyeti belli değil ama.. yengeç nasıl sizce ?☺️
Seraymesut myavocado yükselen burcu nasıl belirliyorsunuz benim eşimin ve oglumuzun burcu terazi ama yükselen bilmiyorum
myavocado Seraymesut doğum saatine göre hesaplanıyor, internette ücretsiz hesaplama yapan uygulamalar var, doğum tarihi, doğum yeri ve saati bilgilerini girip oradan hesaplayabilirsiniz, ama birkaç ayrı siteden hesaplayıp teğit edin yanılmalı çıkabiliyor
Deeerya mervedmrcn evet ya kovayıda hep soğuk diyorlarda aslında yapmacık samimiyeti sevmiyorum bazen çıkasım hava, akadım gelir ama hergün şu arkadaş lâ kahve bu arkadaşta bana gelsin oturalım gibi bi ihtiyaç hissetmiyorum canım isteyince görüşmeyi seviyorum sürekli mesaj severim ama telefonda hergün sohbette bana göre değil nadir kişilerle bende aslında tanıyan çok komik hoş sohbetmişsin diyo ben herkese göstermem diyorum eşim koç ben emir vermeyi çok severim elimde şu istemeyi bike sevmez hareketli hızlı çay koy içelim demez ben yemeği yerken çayı koyar sabırsız beni sinirlenmesin diyede kendi demler hazırlar gelir çayı içerken hızlı içer meyve doldurup gelir soyar herkese güzel ama bazen ben yoruluyorum sabırsızlığından
mervedmrcn Deeerya aynen öyle gereksiz samimiyetten bende hoşlanmıyorum o yüzden kovalar pek sevilmiyor😂 mesela balık ve özellikle yengeç burcuyla asla anlaşamıyorum bana aşırı cıvık geliyorlar boğuluyo gibi oluyorum bazen😂 Koç burcu hiç tanıdığım olmadı ama bende yavaşlığa tahammül edemem asla yemek yeme dışında her şeyde hemen hızlı atik olunmasını seviyorum yavaş birini görünce darlanıyorum , 37 haftalık hamileyim beni zorla oturturlar ayaklarım balon gibi oluyor artık😂
myavocado Seraymesut o zaman hesaplamanın bir yolu var mı ben bilmiyorum, belki uzman bir astrologa danışabilirsiniz.
cglgkdnz myavocado aslan burcuyum eşim ikizler, oğlum aslan burcu 🦁 yükseleni başak ikinci bebeğim de nasipse ikizler burcu bir erkek olacak ♊️ evde 2 aslan 2 ikizler tam çıldırmalık shdhdjd
555518 myavocado Canım ben Aslan burcuyum bebişim doğmadı ama normal doğum yaparsam o da Aslan olacak Allah izin verirse sezeryan olursam Yengeçe denk gelecek ☺️
Birbenbirbebek myavocado yiaaa benim ikizler eşimin boğa bebeğim Mayıs sonu Haziran başı bekleniyor Mayıs olursa boğa Haziran olursa ikizler ikimizde böyle bir bebekten cok korkuyoruz 😂😂 ama çıkış yok …