Balbebek012 Beyza_12 normal doğum günüm dolmuştu doktor hadi odaya alalım istersen doğurtayım seni demişti ben şok 😳ahaha aklıma bu geldi 😅
Beyza_12 Balbebek012 yok valla hicbisey olmamıştı bana 😂 hazırlıksız gittiğim için eşim eşyaları almak için eve gitti ve annemi alıp gelecekti yetisecekler mi ben geçene kadar diye onu dusundum sadece 😂😂
myangelson gerengerengil ay darısı başımıza inşallah 😅 daha haftamız küçük ama böyle planlı doğum yapmak istiyorum 🥲
gerengerengil myangelson günümüzü aldık 🥹🫠 cumartesi günü kavuşuyorum inşallah 🥹🤲🏻 darısı başına canım 🤲🏻
Esra11_10 gerengerengil sezeryan biraz zor düşünceme göre ama inşallah sizin için kolay olur bebeğinize kavuştuğunuz an eminim acınızı unutacaksınız 🥰
gerengerengil Esra11_10 inan ben de çok korkuyordum. Mecburi sezaryene döndü, cumartesiye gün aldık bugün 🥹
october aaa kendim gün almışım gibi heyecanlandım oysa daha bebek bile yok ortada sjsjjssj sağlıkla kavuşun inşallaahhh ❤️❤️
gerengerengil october sjdjsjjd teşekkür ederim canım 🌸 istiyorsan Allah en kısa sürede kucağını doldursun inşallah 🤲🏻🌸