Balbebek012 gerengerengil hiç strese girme annesi 🥰 sağlıkla gelsin bebiş en azından artık ne zaman gelecek öğreneceksin bebce sezeryanın en iyi yanı gününün belli olması
mervedmrcn gerengerengil benimde geçen hafta belli olmuştu 20sinde doğum olacak inşallah 🥹 o günden beri heyecan korku mutluluk karmakarışık duygular içerisindeyim😅
gerengerengil mervedmrcn ay benim de bugün belli olacak, uyku uyuyamadım vallahi 🥹🥹 sağlıkla kucağına al inşallah canım az kalmış senin de 🌸
Beyza_12 gerengerengil bugün alalım derse hiç düşünmeden kabul edin çok güzel oluyor plansız şekilde girmek 😂
Balbebek012 Beyza_12 normal doğum günüm dolmuştu doktor hadi odaya alalım istersen doğurtayım seni demişti ben şok 😳ahaha aklıma bu geldi 😅
Beyza_12 Balbebek012 yok valla hicbisey olmamıştı bana 😂 hazırlıksız gittiğim için eşim eşyaları almak için eve gitti ve annemi alıp gelecekti yetisecekler mi ben geçene kadar diye onu dusundum sadece 😂😂
myangelson gerengerengil ay darısı başımıza inşallah 😅 daha haftamız küçük ama böyle planlı doğum yapmak istiyorum 🥲
gerengerengil myangelson günümüzü aldık 🥹🫠 cumartesi günü kavuşuyorum inşallah 🥹🤲🏻 darısı başına canım 🤲🏻