fairytale_ i_srcb evet gidiyor canim ben ne duyduysam cogu kisi hastaneden ciktiktan hemen sonra o kadar vermis oluyor en azi 6 7 kilo
Samira24 Mehmeteren-ve-defneninannesi 36 haftayım üz üstü yatıyorum ama tabiki hamilelikden önceki gibi rahat diyil ama yola veriyoruz 😂
2minnakannesi0 Cengel o bebek sesini de unuttum galiba oğlum 3 buçuk yaşında nasıl alışacağız bakalim 😂
Aydnkynk fatmacbci1 ben zaten migren hastasıyım hamilelikte tetiklenmişti doktor doğumdan önce kullandığım migren hapları var ya içinde 3 tane oluyo onları değiştirdi iki tane farklı hap verdi dünya varmış dedim ama şuan gebelikten dolayı kullanamıyorum
AselM Mehmeteren-ve-defneninannesi Yüzüstü uzanmak Dişçiye gitmek (6 aydır bişey yiyemiyorum) Pantolon giymek 💁😋
Bubu_ ArasMom__ 4 yaşında kızım var alışkınım annem kayınvalidem olacagı için emzirmeye kalkarım bi süre umuyorum yani 😂
edavecrt Mehmeteren-ve-defneninannesi Ben daha başındayım ama yüz üstü yatmadan hiç uyumadığım için uykusuzluk çekiyorum ve aşırı derecede panik oldum uykumda bile midemin bulanması ayrı bir şey
Asya140820 @Mehmeteren-ve-defneninannesi kızımı kucağıma alıp kocaman sarılmak anne kardeşim doğunca rahatça sarılacaksın bana deyişini unutmayacağım 🤲🏻😇
mrvcermeli Mehmeteren-ve-defneninannesi istediğim herşeyi yemek yüz üstü yatmak rahat hareket etmek en önemlisi rahat bir şekilde dinlenmeden temizlik yapmak 1 saat yapacağım iş 3 saat uzuyo :))) eski kıyafetleri mi giymek hemen bişeyler giyip çıkmak istiyorum ama hamileyken ne giysem diye bakıyorum emin olun çünkü olmuyo bende almadım eşofman giyip çıkıyorum habire pantolon giymeyi özledim bide ben hep yeni almistim kıyafet kendime pantolonlar kıyafetler giyemedim oyle uzun süre :((( 31 haftaligiz
MAHPARE yeni_anne2 magnezyum kulan normalde de migrenin tedavısı bu hamile iken zaten kulanıyor ihmal etmeden duzenlı kulan inşallah rabbbim şifa veriri
Buzmavise Meltemanneolsun kaç haftalık hamilesin bilmiyorum bebeğim ama gerinme işini rafa kaldır 😆 bende çok seviyordum veson zamanlarımda ne zaman gerinsem iki bacağıma da kramplar giriyor sonrası çığlık, kıyamet ve ağrılar 🙄🙄🙄
Buzmavise Datlum benide götür lütfen ☺️ çevremde ki hiç kimse hamam sevmiyor benim de kırmızı çizgim ♥️♥️♥️