mrymbrl Mehmeteren-ve-defneninannesi ne özlediğimi değil ama ne özlemediğimi çok iyi biliyorum regl olmayı hiç özlemedim 😒
annesim220508 Mehmeteren-ve-defneninannesi bende güzel fizikli insanları görünce diırum ki ilk işim diyet yapıp spor yapıp zayoflamak hırs yaptım 😂 şimdiden 😂
Maviniz Mehmeteren-ve-defneninannesi yüz üstü yatmayı özledim 😂😂 yanlara ve sırt üstü yatmaktan kalça kemiklerim ağrıyor 😂😂
Momygueen Berivan26 sucuk sosis işlenmiş gıda diye yemek iyi değil ama ben sucuk yiyorum bazı şeyler dışında abartmadan yemekte sıkıntı yok bence tabi doktor yasaklamadıysa.Mayonez konusuda içinde çiğ yumurta olduğu için fakat heinz marka pastorize edilmiş yumurta kullanıyo ben onuda abartmadan yiyorum canım çektikçe ama genel olarak hazır paketli şeylerden uzak durmak gerek zaten ve çiğ yada az pişmiş ürünlerden
Berivan26 Momygueen bence onemli olan surekli yememek bence 😅 arada yemenin zarari olmaz bence (insallah )
Hellobeybii Mehmeteren-ve-defneninannesi ben hastane odasına sushi ve kokoreç söylemeyi planlıyorum. Bide istediğim pozisyonda yatmayı özledim 😂 hahhha sağlıkla gelsin de bebişlerimiz, yaparız🧿💕
bereninannesi__ Mehmeteren-ve-defneninannesi yemeği sevdiğim ama hamilelikte tiksindiğim şeyleri yemeyi özledim ve de yüz üstü yatmak tabi ki. 🥹
Mucizeebeybi 🤣🤣Bütün yasaklı şeyleri yapmışım maşallah bana 😅😅 kokoreç sushi noodle sosis sucuk şarap.. En özlediğim yüz üstü yatmak, çok sıcak bir duş veya hamam güzel bir masaj ve sigara ama artık pek içeceğimi sanmıyorum 😊
Hazalsemerci Mehmeteren-ve-defneninannesi Şuanda 30. Haftaya girmek üzereyim. Hemen sushi söyleyeceğim. Hatta eşime hastaneye sipariş vermesini söyledim bile.☺️ Kıyafetlerimi, rahat yatakta dönebilmeyi, mayonezi özledim.. Hatta yumurtanın sarısına ekmek banmayı 🥺 şuanda bunu yazarken tadı sanki damağımda.. Yapacak çok şey var açıkcası özlediğimmmm…
Buzmavise Datlum benide götür lütfen ☺️ çevremde ki hiç kimse hamam sevmiyor benim de kırmızı çizgim ♥️♥️♥️
Sunaaaaaaaa fatmacbci1 bende önceki gebeliğimde bi dönem hergün baş ağrısı çekiyordum vr artık çekilmez hale gelmişti artık gerçekten bende sizin gibi düşünüyordum doktorum sadece her gün 2 3 litre su iç artık başın ağrımayacak dedi gerçekten de su içmeye başladığım günden itibaren artık baş ağrısı çekmedim. Belki size de bi faydası olur diye söylemek istedim gebelilte zor çünkü Allah şifa versin
DENIZ_55 Mehmeteren-ve-defneninannesi ilk olarak bebegimi koklayip ohh herseye degmis demek sonra rahat hareket etmeyi kıyafetleri giyinmeyi ayak tırnaklarının birine ihtiyaç olmadan kesmek ayakkabimi giyerken rahat giymek birine ihtiyaç duymamak en çok herhalde rahat rahat gezmek bide uyumak uykuyu çok özledim uykuyu sevmiyorum bebekte sevmiyorum beni uyutmuyor hic🥹🥹
EbSa Lucyprettywoman ben resmen tiryakiydim evimde filtresi granülü türk kahvesi havada uçuşur günde en az 2 tane içerdim duble hemde sıfır şeker amaa bulantılar komple değiştirdi ağzımın tadını ne kokusunu ne tadını istiyorum şuan acı geliyor 😖 çok özledim kafein almayı ama 😩😅 ayakta uyuyor gibi hissediyorum 🥲
EbSa gezentianne bulantılardan ötürü ağzımın tadı komple değişti kahveler acı ve pis geliyor birki çaylarıda hiç hoşuma gitmiyor en sevdiğim hibüsküs ve yeşilçay dı hibüsküs gebelere önerilmiyor yeşil çayında tadını şuan ben beğenmiyorum 🥹 diyet yine gebelere özel yapıyorum ama metabolizmam çok çalışmıyor bayağı hazımsızlık yaşıyorum üstüne hamilelikten önce kilomu istediğim gibi koruyordum aralıklı oruç vs ile şuan tabikide kuruyemişiydi ara öğünüydü tam tersi ama kilo olarak geri geldi 🥲 şanslı bir hamilelik geçirmiyorum yani siz yapabiliyorsanız ne mutlu 🤲🏼