Mehrim Mehmeteren-ve-defneninannesi deli gibi yemek yemek ıstıyorum. Kusmadan, hazımsızlık yaşamadan.😭
Buzmavise Meltemanneolsun istersen alışma 😀 alıştırıyor annesi Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
EbSa Merve2608_ Ağız tadımın tamamen gitmesi ve bulantılardan ötürü dile getirmiştim 🤭 Şuan çok sevdiğim kahve ve bitki çaylarının kokusunu bile beğenmiyorum ama bir yandan hasrette kaldım 🥹
Buzmavise Datlum ama önce benim doğurmam lazım 🤣🤣🤣 bi replik var ya hani “siz gidin kanka ben her an doğurabilirim” 😆😆😆
Gunesoruc fatmacbci1 Aynı sorunları yaşamışız benimkinin alt bir nedeni vardı önceden kanal tedavisi olan dişim çürümüş oda baş ağrısı yapıyordu hamilelikten sonra dişimi çektirmek zorunda kaldım
fatmacbci1 Gunesoruc ben 27 yaşındayım ve çok şükür hayatım boyunca hiç diş ağrısı yaşamadım hiç dişçiye gitmedim o yüzden bende ya hamileşlten ya da başka sebep vardır
AybenYB Güzel bir sushi yiyeceğim gerçekten çok seviYorum ama çiğ hiçbir şey yenmediğinden şu an yiyemiyorum 🥹
Aydnkynk fatmacbci1 ben zaten migren hastasıyım hamilelikte tetiklenmişti doktor doğumdan önce kullandığım migren hapları var ya içinde 3 tane oluyo onları değiştirdi iki tane farklı hap verdi dünya varmış dedim ama şuan gebelikten dolayı kullanamıyorum
Berivan26 Momygueen bence onemli olan surekli yememek bence 😅 arada yemenin zarari olmaz bence (insallah )