Kullanici4456 ay gecen sene bizde cok cektik ilaclara dunya para verdim ama gecmedi en son buhar makinesi alip koltuklati onunla temizledim yatagida bi hafta bi 3lu koltukta oturup diger hafta diger 3 lu koltukta oturduk ve bi sprey şişesine beyaz sirke koyup vc ye koydum her tuvalete girisimde bacaklarimi karnimi spreyle sirke sıkıyordum esim isten gelincede tum vucut komple ona sıktırıyordum bende ona tabi 2 bucuk yasinda kizim var ozamanlar 1.5 yaslarindaydi ondada vardi banyo suyuna kuvvetine sirke karistiriyordum inanin cok faydasini gorup bana dua edersiniz bende dunya ilac kullanip foruma yazmistim happy kids e ordaki bi kullanici demisti banada sirkeyi cozumu bu sekilde buldum ben ve abartisiz 3 bin e yakin ilaclara para harcamisimdir belkide fazladir.deneyin goreceksiniz birde kiyafetleri cikarip posetliyordum 1 hafta sonra makin4de 60 da yikiyordum pesine kurutmaya atiyordum.evi yerleri sirkeli suyla viledaliyordum 10 gun sonra filan hala kasiniyor oluyo insan umitsizlige kapiliyor ama bilinki ölü uyuz akarlari dokuluyor duzenli spreyleyin kendinizi eser kalmayacak sorke cildi baya kurutuyor vazalin vs yardim alabilirsiniz nemlendirmek icin bebe yagi bile olur ben oyle yapiyordum.kuru cilt daha cok kasiniyor pul pul dokuluyor valla.