Kullanici4456 Öncelikle Çok geçmiş olsun canım biz de ailece katlattık eşim ve ben ve benim doğumuma bir ay kalmıştı şöyle söyleyeyim kesinlikle doktor önerisi olmadan ilaçları kullanma küçük bir bebeğim var ne de olsa Biz doktora gittik doktor Bizim muayene etti muayene ettikten sonra eczanede eczacıların yaptığı kükürtlü sarı bir krem var onu verdi wilkinson pomad adlı bir krem verdi kwelleda şampuan verdi metrin losyon verdi eğer cildimiz tahriş olursa ne olur ne olmaz diye dermatop diye de bir tahriş kremi verdi biz bu sarı kükürtlü krem ile 2 yazdığım kremi 3 gün sabah akşam olarak vücuda sürüyorduk ondan sonra 3 gün metrin adlı kremi saç dibimize kulak arkamıza sürüyorduk 4 gün full duş alıp bütün evi ince ayrıntısına kadar temizlemiştim duş almıştık bu tedavi sürecinde hiçbir şey kesinlikle yıkamamak gerekiyor en doğrusu bu şu an ben burada çok görüyorum tedavideyken yok çarşaf yıkamak yok onu yapmak yine aynı sonucu alırsınız hiç değişen bir şey olmaz bu yüzden kullanmadığınız eşyalar hariç bütün eşyalarınızı bu kurban poşetleri oluyor ya battal boy siyah onun içine koyun kapatın havasız kalsın havasız bir şeyin içinde zaten iki saat yaşayabilir sonra ölüyorlar bir hafta sonra tekrarladık bunu yine aynı şekilde o zaman kontrole gittiğim zaman doktorum iyice kuruduğunu söylemişti İlk günkü yaptığımız tedavinin aynısını bir hafta sonra tekrar yaptık iyice gitsin diye doktora gittik dediğim gibi bir hafta sonra bu metrin adı verdiğim losyonu tüm vücut sürdük birazcık böyle yanma hissi gibi oluyor o tahrişe giriyor ama dediğim gibi dermatop adlı bir tahriş kremi verdikleri için kullanabilirsiniz bir hafta sonra metrin adı verdiğim vücut losyonu saçınızdan tutun bütün vücudumuza kadar sürüyorsunuz sabaha yıkanıyorsunuz ve hiçbir şey kalmıyor biz bu şekilde Allah’a şükürler olsun kurtulmuştuk kadınlarda özellikle basen karın bölgesi ayak bileği parmak araları el bilekleri dirsekler burada çok görünür Bu kadınlar için değil ekstra herkes için de geçerli zaten böyle hani tünel gibi şeyler olur anlarsınız elinize böyle uzun uzun çizgiler grimsi olur Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah kimse yaşamasın