PurpleRose buse76 evet değere göre hamile duruyor dış gebeliktem korktuğu için öyle söyledim. Eğer varsa gebelik Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah 🤲🏼
Zeyson Nergisim09 beta degerin 146 mı çıktı cnm eger öyleyse daha yeni oluşuyo gebelik hiç korkma inşallah
buse76 Nergisim09 karnından görmemesi normal bu degerle cnm 1500 üzeri kese görünür korkma inşallah sağlıklica kucağına alırsın 🫶keşke rahim filmi öncesi kana bksaydi doktorunuz
imcakir Nergisim09 hımm belki de bilemedim Ya da arkadaşların dediği gibi yeni oluşuyor Hayırlısı olsun🙏🏻
buse76 Nergisim09 cnm sen şuan dgere göre hamilesin ama sağlıklı olup olmadığını iki günde bir kan vererek takip edebilirsin
Zeyson Nergisim09 iki gün sonra tekrar kan verirsin cnm betan artarsa saglıklı gebeliktir hayırlısı olsun inşallah unutmaki mucizeler ansızın gelir🤲
buse76 Nergisim09 değerin dusmuyordur belki de bunun için iki gün sonra tekrar ver artış olursa sorun olmaz
bengonca october @Nergisim09 inanamıyorum. Nasıl büyük bir ihmal var. Sağlık hukukuna tecrübeli bir avukat bul bence. Yazık günah.
Nergisim09 buse76 rahîm filmi zarar verir diye düşünüyorum hani nasıl yasicak ozman ki Allah’ım hayırlısını versin inşallah 🤲🏻
Zeyson Nergisim09 doktorun ihmali cnm senden her ihtimale karşı kan testi istemesi gerekiyodu nasıl böyle bi sorumsuzluk yapabildi
Nergisim09 Ceydaaas1 öle olsamda gülüm 5 gün önce rahim filmi çekildim bebek ne durumda olur Allah bilir