Zeyson Nergisim09 doktorun ihmali cnm senden her ihtimale karşı kan testi istemesi gerekiyodu nasıl böyle bi sorumsuzluk yapabildi
Nergisim09 buse76 doktor hiç birşey demedi valla cuma kan ver dedi hani gebelik olsa nolcak ne etcek birşey demedi
Nergisim09 orkidemm_ geçen sene bende yaşadım ondan bu korku değer cikiyomu düşüyor muu cuma yine vercem ne desem boş Rabbime sığındım rahîm filmi çekildim gebelik orda sağlam kalmaz
Nergisim09 orkidemm_ birşey sorcam rahimde gebelik oluşsa rahim filmindeki ilaçla rahimden ayrılıp tüpe gidermi
Ftmnnr dygsss bana izin verilmedi hatta beyin mr i cekilcektim onu doğumdan sonraya ertelediler rahimde bı sıkıntı görüldü diye mr istemişti doktor hamile olunca onuda iptal ettik
Hizliveofkeli Adetten bikaç gün önce döllenmiş olma ihtimali var mı? Adet dönemi tüplerde olsa bittikten sonra da yerleşse vs. Bilemedim gerçekten çok ilginç. Sağlıklı bir gebelikse canına okumak lazım doktorun ne diyim.
Nergisim09 Hizliveofkeli ne desem bilmiyorum gülüm ama ben dış gebelik ten şüphe ediyorum çünkü geçen sene bugün de aynı adet oldum oysaki dış gebelik misim haberim yoktu
Nergisim09 Hizliveofkeli dedginiz gibi olsada Perşembe rahîm filmi çekildim hani o an bebek orda olsa bile sağlam olmaz diyorum yada tüpteydi doktor sağ tüpte tıkanıklık görmüş ilaçla açtım dedi
Ftmnnr Nergisim09 ama değeriniz çok dusukmus belki yeni oluşuyor yada bir kaç günlük yada rahim filminden sonra oluşmuş ihtimali varmı sizce
Ftmnnr Nergisim09 ay inşallah istediğiniz gibi geçer yada güzel sonuçlar alırsınız başka bri şey gelmedi aklıma
Nergisim09 Ftmnnr amin canım dicek birşeyim yok Rabbime sığındım daha iyisini bilir cuma kan vereyim bakalım nolcak hakkımızda hayırlısı
Bir_nazenin01 Ay inşallah cuma günü yükselir değeriniz sizin adınıza özel dua ediyorum Rabbim olumlu sonuçlandırsın
Nergisim09 Bir_nazenin01 amin canım Allah razı olsun ama rahîm filmi beni korkutuyor çünkü sağ tupum tıkanıkti açtılar onu nasıl olcak bilmiyorum
babyylve_ Nergisim09 rahim filmini kadın doğum mu odada çekiyor yoksa başka bir yere mi yönlendiriyor
Deletedmom_984 Canim o doktora senin yerinde olsam bidaha gitmem beta hcg bakilmadan hsg cekilmez bu ne dikkatsizlik is bilmezliktir Allah korumus hayirli olsun 🤲🏻💕
Nergisim09 Deletedmom_984 birşey sorcam rahimde gebelik oluşsa rahim filmindeki ilaçla rahimden ayrılıp tüpe gidermi