Ftmnnr Nergisim09 ama değeriniz çok dusukmus belki yeni oluşuyor yada bir kaç günlük yada rahim filminden sonra oluşmuş ihtimali varmı sizce
Nergisim09 Bir_nazenin01 gülüm ne sorcam ben rahimde bebek olsa rahim filmi çekilince ilacın etkisiyle rahimden tüpe gidermi
Diloo54 Ftmnnr inşallah negatiftir diyor ama belki dış gebelik değil sağlıklı bir gebelik olucak bilemedim🙈
Diloo54 Nergisim09 belki daha yenidir ve ileriki zamanda kese vs. Görüceksin ne bileyim inşallah negatiftir diyorsun ya anlayamadım tam ne istediğini🫠
Diloo54 Nergisim09 anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah ❤️ başka çocuğun var mı ilk mi olucak eğer varsa gebelik
october bence testin yanlışlığı inşallah yoktur (sağlıklı olacagını düşünmediğim için öyle dedim) hayırlı zamanda olsun
QueenMomm Nergisim09 canım ztn nasibinde yawrunu doğurup kucağına almak varsa emin ol Allah ın izniyle bişe olmaz🤲🏻
PurpleRose Nergisim09 rahim filminde tüplerde görünürdü bence eğer dış gebelik olsaydı canım belki öyle bir şey değil
Ftmnnr dygsss bana izin verilmedi hatta beyin mr i cekilcektim onu doğumdan sonraya ertelediler rahimde bı sıkıntı görüldü diye mr istemişti doktor hamile olunca onuda iptal ettik