bysnmrv Benimde bugün 5+2, bugün ilk defa doktora gideceğim inşallah her şey yolundadır gece uyuyamadım 🥹 ile geldim birde şimdi, çalışan hamile olmak zormuş 🥹 5+2de kalbi duyar mı acaba
Ozlllmb bysnmrv bir de gurbette olması çok zor km uzağım ailem den 😐 canım 7 ve 8.haftalar da daha iyi duyuluyor lakin vajinal den dinlemek isterse duyarsınız saglikla gelsinler inşallah 🙃🤲🏻
Elifmehmetemin Ozlllmb bende 3.cu gebeliğimdeyim ara ara vuruyor bulantı ama fazla değil çok şükür uykuya düşüyorum bende çok son adetime göre 7 haftalık oluyorum ama doktora gidicem ayın 14 ünde gel dedi bana bakalım asıl haftami o zaman öğrenecem inşallah 🤲 beta HCG 3400 lerde çıktı benim
Ozlllmb Elifmehmetemin maşallah çok şükür. 2. Hamileligim oldugu için garipte duygular başladı acaba ilk çocuğum çok mu etkilenir diye düşünüp kendi kendime moral bozuyorum😐
Salihaa42 Deryz bende 8 haftalıkken düşük yaptım Eylül’de. Ama benim 8yaslarinda ikizlerim vardı. Annelerinde haberi vardı söylemiştik çok sevinmislerdi. Karnımda öldüğünü öğrenince hiic üzülmedim gozumden 2 damla bile yaş akmadi görümcem hastaneye yakındı öğlen arasında ona geçmiştim sonucu öğrenmeye geri gidecektim haliyle benden haber bekliyordu annem teleffonda arıyordu nasıl üzgün olabilirdim ben uzulsem onlar daha çok üzülecek diye gayet olgunlukla karşıladım sağlıksız Bebekmis demekki cennette kusumuz oldu diye onları tenkinde bulunuyordum onlarda bana sasiriyordu uzulmeme amaa kürtajdan iki gün sonra sabah uyaninca hüngür hüngür ağlamıştım yani bastirdigim duygularım ortaya çıktı o yüzden sizde duygunuzu bastirmayin ağlayın boşaltın içinizi ama toplanmasınıda bilin. Kalbi atmaya başladıktan sonra demek ki öldü yani bir canlıydı o sizinde bir cennet kuşunuz oldu annem babam olmadan girmeyeceğim cennete diye sizi bekleyecek 🌹 doktorunuz söyler o şekil korunup sonra hareket edersiniz kimisinie 3 ay kimisine 6 ay kişiye göre değişiyor galiba kimisene 1 adet gör sonra korunmaya bilirsiniz diyor bana kimse birşey demedi hiç korunmadim 2 adet gördükten sonra gebe kaldım. Şuan 7 haftaligim inşallah sağlıklı bir şekilde sizde bende kucağımiza alırız. geçmiş olsun 🤗🌹
Deryz Salihaa42 sizde ne kadar zor süreçlerden geçmişsiniz gerçekten insan başına gelmeden anlamıyormuş biz hiç kötü hayal etmedik gerçekten bianda ne olduğumuzu anlayamadık buda bizi bayağı üzdü Rabbim herkese sağlıklı evlatlar versin♥️
Elifmehmetemin Ozlllmb bende söyledim kardeşleri olacağını çok sevindiler gelip karnımı okşuyorlar öpüyorlar sevindiler çok şükür ben kıskançlık vs olur diye korktum ama inşallah olmaz öyle bir durum gerçi biz eşimle dikkat ediyoruz hep 😊
hulya4627 4+4 üz bizde çok yeniyiz göğüs hassasiyeti dışında hiçbir belirti yok 3 gebeliğim tecrübe var 7 8 haftada bulantı kusma başlar bende daha doktora gitmedim haftaya gidicem inşallah sağlıkla ilerler hepimizin
bulutsm Semauzun aa anladım isveçte yaşadığını bilmiyordum 🙈 Bazı anneler ince düşünüyor zararlı vs diye de o yüzden sordum ben merak edip gittim 😅
Minigim2727 Aynure27 benım de 6+3 kalp atışını duydunuz mu acaba? Daha yol dedı dr da. Ben de çok acıkıyorum kendımı tutmaya çalışıyorum ama nafile
Nisa58Sivas Minigim2727 Ben 6+3 de duymuştum . Ama zaten 8 haftaya kadar bekliyorlar normal sıkmayın canınızı duyarsınız 🌸
Aynure27 Minigim2727 ben daha doktora gitmedim bu cuma gidicem Allah izin verirse 5+6dayim şuan.siz doktora gitdinizmi
Salihaa42 Deryz ilk gebeliginiz muhtemelen o yüzden sizi çok etkilemiş Rabb’im tez vakitte takrar gebe kalmayı ve sağlıcakla dogurmayi kucagina almayı nasip etsin inşallah 🤲☺️
hulya4627 mavikelebek3 İlk 47 ile öğrendim 3 gün sonra tekrar verdim 236 çıktı bugün tekrar verecektim sağlık ocağı kapalıymış
mavikelebek3 Kızlar benimde beta artışm ilk 153 çıktı 2 gün sonra 328 nasıl sizce sizlerin nasıl cikmisti
Merveliya mavikelebek3 çok iyi ikiye katlanmalı zaten Benim ilk 171 di ikincisinde 403 çıktı bidaha yapmadım keseyi gördük ondan 4 gün sonra.
Auri Ozlllmb Benle tam aynı durumdasınız Günümüz bile aynı 🥰 4+5teyim midem bulanıyor sürekli Kaldığım yerde uyuyorum Sürekli bel ve kasık ağrım var Şimdiden böyleyse yandık ya 🙈
Ozlllmb Auri aynen benim ayni şikayetler ilk hamileligim de bunlari yaşamadığım için bir garip oldum inşallah kolay geciririz canim şuan bile uyukluyorum😂