Ozlllmb Auri aynen benim ayni şikayetler ilk hamileligim de bunlari yaşamadığım için bir garip oldum inşallah kolay geciririz canim şuan bile uyukluyorum😂
hulya4627 mavikelebek3 İlk 47 ile öğrendim 3 gün sonra tekrar verdim 236 çıktı bugün tekrar verecektim sağlık ocağı kapalıymış
ilayda_96 Ozlllmb ay daha susam kadar minicik sağlıkla gelsin bebeğiniz bende 28 haftalık hamileyim ilk aylar aşırı uyku yapmıştı bende ne bulantım oldu ne de kusmam ama güzel kokulardan aşırı tiksinmiştim özellikle erkek parfümü bir de bingo siyahlar için olan deterjandan ondan hâlâ tiksiniyorum o ayrı tabii 🫠
Ozlllmb ilayda_96 evet daha minicigiz🫠ben de bugün oğlumun vitamin şurubun dan midem bulandı insallah böyle ilerlermez🙃
_mine_ Ne güzel ya acıkıyormuşsunuz. 13 haftalık hamileyim ilk 2 ay çok tıkanıktım hiçbir şey yemiyordum. Şimdi normal bir gün yesem iki gün yiyemiyorum.
Ozlllmb _mine_ ilk hamileligim de ne varsa yedim mide bulantim da fazla olmadi tam 30 kg almıştım boylesi de daha iyimi onuda bilmiyorum 🥲
DilAra_123 8+4 den merhaba hanımlar ikinci çocuğum ilk kızımda o kadar rahattım ki hamile olduğumun farkında bile değildim ama bu beni mahvetti sabah mide bulantısı ve aşırı mide yanmam var doktor ilaç verdi geçen de acillik olmuştum
Salihaa42 Deryz ilk gebeliginiz muhtemelen o yüzden sizi çok etkilemiş Rabb’im tez vakitte takrar gebe kalmayı ve sağlıcakla dogurmayi kucagina almayı nasip etsin inşallah 🤲☺️
tazegebesss Ozlllmb Bol uyumalı mide bulantılı halsizlik içinde kasık ve karın ağrılı geçiyor 😴🥱🩷 Henüz doktora gitmedim beta takibi yapıyorum 🙏🏻🦋
Merveliya Felipesra bende şuan 5+1 oldum aynı yani zamanımız. Benimde belim çok ağrıyor kaşık ağrım var. Geçen cuma 4+4 te keseyi gördük çok küçüktü 5mm dedi doktor bu cuma gene gidicem büyümesine bakacaz dedi. Sizde nasıl gitiniz mi doktora
Felipesra Merveliya yok henüz gitmedim 7 hafta içerisinde gitmek istiyorum kalp atışını ve keseyi aynı anda görmek için
Merveliya mavikelebek3 çok iyi ikiye katlanmalı zaten Benim ilk 171 di ikincisinde 403 çıktı bidaha yapmadım keseyi gördük ondan 4 gün sonra.
Gamzeddr Benimde ilk hamileliğim bugün itibariyle 6 haftalık olduk😊 Şuan göğüs hassasiyeti ve uyku hali var sürekli bende. Ferritin değerim 5 çıkmış gerçi belki uyku hali ondan da kaynaklanıyor olabilir. Ferritin değeri düşük çıkan olmuş muydu bu dönemde?
Merveliya Gamzeddr ben beş haftalık oldum daha kan vermedim. Doktor ne zaman istiyor yada sağlık ocağında gidip verebilir miyim. ☺️
Seyma63_ Ozlllmb bende 4+5 aksine hiç uykum yok canım namazdan sonra zorla uyuyorum mide bulantımda ara ara oluyo🥹
heeybenek Ozlllmb şöyle olacak böyle olacak daha yenisin diyenlere çok aldırma herkesin hamileliği kendine özel 8 haftalık hamileyim şükür çok rahatım ne bulantım var ne birşey