Deryz Ozlllmb biz bugün bebeğimizin sağlıksız bir gebelik olduğunu öğrendik ve adetle düşmesini bekliyoruz olmazsam çarşamba doktor müdehale edicek eşimde bende açıkcası sabahtan beri pek toparlayamadık Rabbim sağlıkla isteyen herkesin kucağına almasını nasip etsin♥️
Semauzun Deryz çok üzüldüm! Allahtan ümit kesilmez. Ne yazacağımı da şaşırdım. Ne desek senin gönlüne merhem olmaz. Umudunu kaybetme. Allahım kucağını boş bırakmaz! 🥰🙏
ebruca52 Deryz amin inşallah çok üzüldüm ama inanın vücut kendini daha iyisi için hazırlicak Rabbim en iyisini bilir dualarımız sizinle 🤍🤍🙏🙏
Ozlllmb Deryz canım benim tarifesi yoktur bunun ama senin içindeki umidin bitmedigi sürece o bahçen yine yesillenip çiçeklenicek insallah o giden yavrun şefaatçin olur seni karşılar❤️🌸
Buseeeee66 Deryz nasıl öğrendiniz betanız yavaş mı artıyordu ? Kaçken öğrendiniz nasıl arttı ya da azaldı acaba
Deryz Semauzun gerçekten öyle toparladım ağlamıycam diyorum eşim başlıyor o susuyor ben başlıyorum ağlamaya bu günü zor geçirdik gerçekten bide herşeyin başında 6 haftalıktık bugün ultrasonda gördük ikimizde ailelerimize söylemek için heycanlanıyorduk ama olmadı şimdi yarın hem annemle hemde kayınvalidemle bu durumu yinede konuşup haber vericem üzülüceklerini biliyorum ama saklayarak asla bir yere varamam ve iki tarafta bize çok kızar bakalım yarın nasıl söyliyceğimi bilmiyorum
Deryz ebruca52 Allah razı olsun Rabbim herkese sağlıklı rahat gebelikler yaşamayı nasip etsin mutluluklarınıza mutluluklar eklensin♥️
Pamiramsi Ozlllmb 10. haftaya geldik şükür ama hiç mi belirti olmaz ya arada bi doktora öylesine gidip baktırasım geliyor cidden hamile miyim diye 😅😅 sadece çok koku alıyorum, göğüs uçlarım kaşınıp ağrı yapıyor arada ve çok nadir yemek düşününce midem bulanıyor gerçi bulanıyor diyemem de iştahsızlık gibi daha çok 😅
Ozlllmb Pamiramsi ah ne güzel Allahım bozmasın sağlıkla böyle ilerlersin tek bir etkisi oluyor heran aç hissediyor yemek yiyorsun oglumda ayni ben de boyle olmuştum 😂
Semauzun Deryz kendini üzme, çok yıpratma. Allahım gönlündekini en kısa zamanda tekrar versin inşallah, ne zaman hazır hissedersen o zaman söyle. Bugün ağlayabildiğin kadar ağla, sonra tekrar ayağa kalk. Allah sabredenlerin yanındadır. 🙏🥹
Deryz Semauzun Rabbimin bildiği varmış gerçekten birşey diyemiyor insan şuan hala içimde biliyorum ama gidicek onuda biliyorum zormuş. Ama bugün eşimede banada öyle olduki gerçekten şükür ettim iyiki evlenmişim dedim ben ağladıkça titreyen dudakları dolu dolu gözleriyle mahvetti beni ağlaması çok üzdü beni hevesini kursağında bırakmışım gibi hissettim o bana sen üzülüyorsun diye ağlıyorum diyor ama biliyorum onunda ne çok istediğini ayy kafamın içi hiç susmuyor
Felipesra Bende 5+0 dayım benimde ara ara midem bulanıyor ama enerjiğim göğüs hassasiyetim var kasıklarıma ağrı giriyor ve sırtım belim kopacakmış gibi ağrıyor
Merveliya Felipesra bende şuan 5+1 oldum aynı yani zamanımız. Benimde belim çok ağrıyor kaşık ağrım var. Geçen cuma 4+4 te keseyi gördük çok küçüktü 5mm dedi doktor bu cuma gene gidicem büyümesine bakacaz dedi. Sizde nasıl gitiniz mi doktora
Semauzun Deryz yat dinlen canım, kendini daha fazla üzme. Rabbim tekrar bu mutluluğu size yaşatır inşallah 😍🙏 dualarım seninle! 🥰
Salihaa42 Deryz bende 8 haftalıkken düşük yaptım Eylül’de. Ama benim 8yaslarinda ikizlerim vardı. Annelerinde haberi vardı söylemiştik çok sevinmislerdi. Karnımda öldüğünü öğrenince hiic üzülmedim gozumden 2 damla bile yaş akmadi görümcem hastaneye yakındı öğlen arasında ona geçmiştim sonucu öğrenmeye geri gidecektim haliyle benden haber bekliyordu annem teleffonda arıyordu nasıl üzgün olabilirdim ben uzulsem onlar daha çok üzülecek diye gayet olgunlukla karşıladım sağlıksız Bebekmis demekki cennette kusumuz oldu diye onları tenkinde bulunuyordum onlarda bana sasiriyordu uzulmeme amaa kürtajdan iki gün sonra sabah uyaninca hüngür hüngür ağlamıştım yani bastirdigim duygularım ortaya çıktı o yüzden sizde duygunuzu bastirmayin ağlayın boşaltın içinizi ama toplanmasınıda bilin. Kalbi atmaya başladıktan sonra demek ki öldü yani bir canlıydı o sizinde bir cennet kuşunuz oldu annem babam olmadan girmeyeceğim cennete diye sizi bekleyecek 🌹 doktorunuz söyler o şekil korunup sonra hareket edersiniz kimisinie 3 ay kimisine 6 ay kişiye göre değişiyor galiba kimisene 1 adet gör sonra korunmaya bilirsiniz diyor bana kimse birşey demedi hiç korunmadim 2 adet gördükten sonra gebe kaldım. Şuan 7 haftaligim inşallah sağlıklı bir şekilde sizde bende kucağımiza alırız. geçmiş olsun 🤗🌹
Murff Ozlllmb birebir aynı ilerliyoruz bizde 4+5 teyiz benimde mide bulantım var sadece sabahları yataktan kalkamıyorum onun dışında gün içerisinde uykum gelmiyor. Benimde ikinci gebeligim kızımda hic mide bulantısı yaşamamıştım bu çok fena gecicek gibi😬
Ozlllmb Murff ay benim de korkuyorum fena gelecek gibi hissediyorum inşallah olmaz doktora gittin mi peki canim ya da ne zaman gideceksin
Murff Ozlllmb Eşimin bebekten haberi yok henüz haftaya eşimin doğum günü o güne kadar saklayacam o gün süpriz yapacam. Hastaneye o yüzden pek gidemedim dün kızım rahatsızlandı onu acile götürdüm gitmişken kan verdim bende beta değerim 1965 çıktı. İnşallah herşey yolundadır. Bu gebeligimden önce boş gebelik geçirdim korkmuyorum desem yalan söylemiş olurum. İnşallah herşey yolundadır.
Ozlllmb Deryz Allahim daha büyük acılar vermesin canım benim inşallah en kısa sürede en güzellerini yaşarsın sevinçlerinin🤲🏻❤️