Bende kullandim tok karnına içiyordum

• N-F bunu beğendi.

N-F bende de tek bulantı yapmayan vitamin decavit oldu

• N-F bunu yanıtladı.

N-F akşam yatmadan önce iç ben öyle yapıyorum

• N-F bunu yanıtladı.

Ssnm10 gece bulantısı olmuyor mu

N-F tok iç bebeğim ben öyle yapıyorum

• N-F bunu beğendi.

N-F kahvaltidan sonra icmen gerekmiyor mu?Yani tok karnina. Doktorumun verdigi gunden beri bu sekilde iciyorum hicbir yan etki gormedim

• N-F bunu yanıtladı.

N-F yok aksine doktorum önerdi gece içersen bulantı olmaz bir de içerken hap olduğunu düşünme kafanı da başka şeylerle meşgul et dedi psikolojik hamileler de oluyormuş

• N-F bunu yanıtladı.
          • N-F bunu beğendi.

N-F bir de özellikle tok karnına iç

• N-F bunu beğendi.

N-F ben kullanıyorum bir haftadir evet yan etkilerinde mide bulantısı yapıyormuş bende biraz oldu onun dışında kaşıntı var ishal var bunlar yan etkiler aşırı rahatsız oluyorsanız bı doktoruna danışın isterseniz devam edemeyecekseniz ama kullanmanızı tavsiye ederim

• N-F bunu yanıtladı.

Dilemma yemekten hemen önce yazıyor bende bende o şekilde içiyordum

Ssnm10 keşke psikolojik olsa 😅

Nurcanyokus6 kontrole gidince soracam doktora bu sefer

Bende onu kullanıyorum kuzum ama bende bulantı yan etki yapmadı aç karnına içtiğin için yan etkisi olmuş olabilir yok karnına alman gerekli o ilacı ben tok alıyorum

• N-F bunu beğendi.

N-F 12 haftalık 2.gebeliğim doktorum bugün yazdı decaviti üzerinde kahvaltı ile birlikte alınız diyor… Decaviti kızımda da kullanmıştım sorun yaşamadım

• N-F bunu beğendi.

N-F denediniz mi sonuç nedir 😊

• N-F bunu yanıtladı.
              • N-F bunu beğendi.

N-F decavit yeöekden sonra içilmiyormu bende kullanıyorum ve ben kahvaltıdan sonra kullanıyorum bulantı felan yapmıyo sabah aç karnına 3 tane ilaç kullanıyırum decaviti kahvaltıdan sonra deneyin birde belki aç karnına aldıgınızdan oluyodur

• N-F bunu yanıtladı.
                • N-F bunu beğendi.

Anne1214 yarın deneyecem daha denemedim

N-F tok karnına denediniz mi bulantı yaptı mı yine

• N-F bunu yanıtladı.