[silindi] sizi çok iyi anlıyorum yargilamiyorum benimde bir kızım bir oğlum var çok şükür biz kız çocuğuna daha fazla ilgiliyiz sevgisi asla ayrı değil ikisinin sevgisi bir ama kız çocuğu daha çok sevdiriyor kendini fln diye hep Allah’tan kızım olsun dedim nisanliyken bile dört tane çocuk isterim dedim iki kız iki erkek hem abisi hem ablası olsun dedim ve bı sene önce pilanli hamilelik oldu ama yattım kalktım Allah’ım kız olsun dedim ve evet kızdı karnimda tam 13 haftalıktı cinsiyet partisi organizasyon herşey hazır sadece doktordan cinsiyet kağıdını alıp mekana gecicektim hazırlandık suslendik çok heyecanlıydım geçtik doktor bı daha konturol edelim dedi tam emin olalım dedi tmm dedim bı baktikki ikigun önceye kadar atan kalbi durmuş ve o gün dünya başıma yıkıldı çok zor topladım kendimi şu anda yeniden hamile olduğumu öğrendim her saniye kalbim yerinden çıkıyor acaba bişey oldumu şu anda tek duam sağlıklı olması Allah’ım sağlıkla kucağına almak nasip etsin sana demem o ki aklından cinsiyeti çıkar Allah nasip edecekse edecek ilk sağlıklı olsun Allah gönlüne göre versin 🤲