La_sumom aycinelizsmom en etkili şey sıcak bi duş bende sezaryen oldum 2 gün sonra duş aldım aldığımla sütümün inmesi bir oldu sıcak havlu da koyabilirsiniz çok etkili bol su için ve doktorum bana bestlak süt damlası verdi Onunda etkisini görfüm
aycinelizsmom La_sumom ama dikişlerden hemen duş alamıyoruz di mi? Bestlak damla eczaneden mi alınıyor? Hiç bilgim yok ondan soruyorum 🥹
Blueeberryy aycinelizsmom su gecirmez bantlar var uzun eczanede onuda soyler doktorun banyoda kullanmak icin eger yapma derse sadece goguslerini yikarsin sicak suyla olmadi
La_sumom aycinelizsmom ben 2. Gün duş aldım su geçirmez bant yaptı doktorum sorun olmaz dedi bana damlayı doktorum verdi sizde danışıp kullanabilirsiniz 😇
asenat-63 aycinelizsmom benim sütüm 2 gün sonra tam gelmeye başladı aslında biraz benimde suçum vardı hem sarılık olmamasi için hemde hemen sütünüzün gelmesi için doğumdan sonra 4 saatte bir emzirin bebeğinizi ve bulgur mercimek çorbasi meyve suyuda süt yapıyor denendi onaylandı
58Vildan Malt içecekleri kesinlikle tavsiye etmem fazlasıyla kilo aldırıyor. Benim oğlumun yoğunbakım sürecinde sütüm kesilmişti. Kuru dut kuru üzüm kuru inciri kaynatıp içmiştim çok güzel süt yapıyor. Hastaneye de götürebilirsiniz
ozgese-s Bacım bol su, bebeğin her uyuduğun da sen de uyu dinlen bana iyi gelen dereotu,helva,tahin olmuştu sıcak duşta göğüslerine hafif masaj da sütün inmesine yardımcı oluyor bir de sütün hemen gelmezse üzülme pompayla sağım yap 🌷
aycinelizsmom ozgese-s pompa da götüreceğim yanımda, inşallah gelir sütüm 🥲 teşekkür ederim canım 🫶🏻🫶🏻
Mry2020 aycinelizsmom canım hurma kuru kayısı gün kurusu olan kuru dut kuru incir hepsini göz kararı birer avuç koy dut fazla olsun üstüne de 2 tl su 20 dk kadar kaynat şişelere doldur dolaba koy doğumdan önceki gün sabaha öğle akşam iç doğumdan sonra da sıvı verilebilir diyince iç bitince yine yapsın birisi yaklaşık bir hafta kadar günde 3-4 bardak iç inşallah güzel gelecek sütün. Soğuk içme oda sıcaklığında ya da hafif sıcak su katıp ılık iç
AnayimBenAna_ aycinelizsmom bebeğim bana hemşire ayva kaynat kompostosunu iç posasınıda ye demişti onun dışında yulaf ve roka tüketmeye başla hem bağırsaklarını rahatlatır hem çok güzel süt yapıyo. Bide humana emziren anne çayı var doğumdan sonra içmeye başla onuda ben çok içtim. Bide sana tavsiyem bolca çiğ kuru yemiş ye sütünün kalitesini artırıyo.
aycinelizsmom AnayimBenAna_ şimdiden içmeye başlasam olur mu aşkım ayva kompostosunu? Roka da alayım yarın 🥹🥹