aycinelizsmom AnayimBenAna_ şimdiden içmeye başlasam olur mu aşkım ayva kompostosunu? Roka da alayım yarın 🥹🥹
GirlandBoy_Mom aycinelizsmom aşkım şekerli çay, komposto, dereotu, roka, su, yeşil soğan bunlar hep süt arttırıyor eczanede süt artırıcı damlalar da var onları da araştırabilirsin 💕
La_sumom aycinelizsmom ben 2. Gün duş aldım su geçirmez bant yaptı doktorum sorun olmaz dedi bana damlayı doktorum verdi sizde danışıp kullanabilirsiniz 😇
Melikeakkc aycinelizsmom 2 saate bi düzenli sağmak, bol dinlenmek moral bozmamak yeşil sebze ve protein tüketmek bol su canım…
Elfelf475 aycinelizsmom korkuyorsanız gelmez ama rahat ve pozitif olursanız gelir. Hep söylediğim bir şey var dünyayı da yeseniz yok yok derseniz olmaz o süt dinlenip mutlu olup bebeğinizle ten tene olmadığınız sürece sizi zorlar ama tam tersi hep mutlu olup stres yapmadan geçirmeye çalışırsanız yiyip içmeseniz bile süt mutlaka bir şekilde o bebeğe yetiyor .
aycinelizsmom Elfelf475 kimse stres yapmak istemez ki. İlk gebeliğim, doğumum vajinalden sezaryene döndü, yarın sezaryen günüm belli olacak. Haliyle korkuyorum..
Elfelf475 aycinelizsmom o konuda anlıyorum tabi ki hepimiz korkuyoruz ama gerçek olan da bu. Anne sütü fazlasıyla psikolojik bir şey. Refakatçiden tutun evdeki gelen gideni bile ben kendim sectim organize ettim doğum öncesi ki doğum sonrası bebeğimle birlikte rahat olalım diye. Bu sizin doğumunuz bebeğiniz sağlığınız o yüzden stresten uzak mutlu olmaya çalışıp süreci iyi idare etmek eve bebeğe alışmak gerekiyor. Zaten anne mutluysa huzurluysa da süt derdi hiç olmuyor o da eşle birlikte yapılan bir şey tabi