aycinelizsmom Tecrübeli annelere bir sorum varrr. Çarşamba günü sezaryen günü alıcam inşallah. Sezaryenden önce süt yapması için şunu kesinlikle yap diyeceğiniz bir şey var mı? Sütüm gelmez diye çok korkuyorum 🥹😐
Fatmadmr37 aycinelizsmom bende ilk kızımda sezeryan oldum çok şükür hemen geldi sütüm öncesinde bir şey yapmamıştım ama yanınızda malt içecek alabilirsiniz güzel süt yapıyor onun dışında fındık badem ceviz falan da yiyebilirsiniz ve tabiki bol su
keyfimin-kahyasi-misin aycinelizsmom Kuru inciri kaynatıp ılık icmeni öneririm . Ama her icisinde taze olsun
La_sumom aycinelizsmom en etkili şey sıcak bi duş bende sezaryen oldum 2 gün sonra duş aldım aldığımla sütümün inmesi bir oldu sıcak havlu da koyabilirsiniz çok etkili bol su için ve doktorum bana bestlak süt damlası verdi Onunda etkisini görfüm
aycinelizsmom Fatmadmr37 malt içecek dediğiniz eczanede satılıyor değil mi? Ondan alayım aklımda bulunsun 🥹 teşekkür ederim
Fatmadmr37 aycinelizsmom eczanede var mıdır hic emin değilim canım ama e bebekte var tekli ve 6 li halde de satılıyor ordan alabilirsin bir kaç tane olsun yanında ilk zamanlar gerçekten güzel sütüm oldu sayesinde kötü bir tadı yok pekmezli su gibi. Ve sakin dert yapma düşünme aklından çıkar sutum olmaz düşüncesini. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım.benim
Blueeberryy aycinelizsmom eczanelerde hazirda pek sanmiyorum onu bestlak damlada var onada bakabilirsin bide hosaf sut arttiyodu
aycinelizsmom Fatmadmr37 ay inşallah çok teşekkür ederim 🌸 e bebeğe de eşimi gönderip aldırayım çok ağırlaştım yürümek bile zor geliyor artık 🥹
aycinelizsmom Tsknaltunts dereotu hiç yiyemem uyku da uyuyamıyorum hiç 🥹🥹🥹 ama diğerlerini yapıyorum yapabilirim, teşekkür ederim 🫶🏻
aycinelizsmom Blueeberryy ne hoşafı peki aşkım? Bana doktorum kayısı hoşafı yap sezaryenden önce hastanede yanında bulunsun demişti. Bunun için mi acaba
Blueeberryy aycinelizsmom ayva armut kayisi falan yaziyo internette ablam iciyodu ama ne hosafi hic bilmiyorum onemli olan sivi alman sanirim kayisida hem kabizliga karsida iciliyo sezeryan olcagi icin hem sutte yapar bademde sut yapiyomus bide sicak suyla goguslere masaj
keyfimin-kahyasi-misin aycinelizsmom yaz yaz bana görümcem önerdi hata kaynatto bı bardak ictigimde bile farkını gördüm